ΑρχικήsecurityΗ Microsoft ανακαλεί από τα καταστήματά της μια έκδοση του Surface Pro;

Η Microsoft ανακαλεί από τα καταστήματά της μια έκδοση του Surface Pro;

Η Microsoft παρουσίασε πρόσφατα μια νέα διαμόρφωση του Surface Pro αποδεικνύοντας ότι η εταιρεία συνεχίζει να τροποποιεί την σειρά.

Ουσιαστικά, η Microsoft κυκλοφόρησε το Surface Pro με Intel Core i5 επεξεργαστή και 128GB SSD. Η μόνη διαφορά που παρατηρείται συγκριτικά με το προκάτοχο του είναι στη μνήμη RAM καθώς η αρχική έκδοση διέθετε 4GB, ενώ η τελευταία αναβαθμίστηκε στα 8GB.

Το περίεργο της υπόθεσης είναι ότι και οι δύο συσκευές προσφέρονται στην τιμή των 999 δολαρίων, κάνοντας πολλούς να αναρωτιούνται γιατί η εταιρεία εξακολουθεί να προσφέρει την έκδοση των 4GB όταν ο χρήστης μπορεί στην ίδια τιμή να λάβει 8GB RAM.Surface Pro

Πληροφοριακά, το πιο προσιτό Surface Pro τροφοδοτείται από ένα Intel m3 chip και πωλείται για 799 δολάρια ενώ με επιπλέον 200 δολάρια οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν έναν ταχύτερο επεξεργαστή και περισσότερη μνήμη RAM.

Αν και η Microsoft  δεν έχει ανακοινώσει ακόμα την αλλαγή, η παλιά διαμόρφωση δεν υπάρχει πλέον στα καταστήματά της.  Αν παρ’όλ’αυτά θέλετε να αποκτήσετε την παλαιότερη έκδοση μπορείτε να τη βρείτε σε τρίτους λιανοπωλητές.

Να σημειώσουμε ότι το πιο ακριβό μοντέλο Surface Pro έρχεται με Intel Core i7 chip, 16 GB RAM και 1 TB SSD. Σαφώς, πρέπει να βάλετε το χέρι βαθιά στη τσέπη και να πληρώσετε 2.699 δολάρια, αν θέλετε να αποκτήσετε τη συγκεκριμένη έκδοση.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS