ΑρχικήinetΤο πτυσσόμενο smartphone της LG με διπλές οθόνες, ακουστικά και μπαταρίες

Το πτυσσόμενο smartphone της LG με διπλές οθόνες, ακουστικά και μπαταρίες

οθόνεςΈνα νέο κύμα «πτυσσόμενων smartphones» έχει χτυπήσει τη βιομηχανία της τεχνολογίας, με αρκετές εταιρείες όπως η Apple, η Samsung, η Oppo και η Huawei να εργάζονται ήδη πάνω σε αυτά. Πρόσφατα έγινε γνωστό ότι και η LG είχε επίσης μπει σε αυτό το χώρο, καταθέτοντας την πατέντα της για ένα πτυσσόμενο smartphone, που διαθέτει δύο οθόνες, δύο μπαταρίες και δυο βύσματα ακουστικών!

Η πατέντα του «WIPO» με τίτλο «Μobile Τerminal», η οποία ανακαλύφθηκε αρχικά από το LetsGoDigital, παρουσιάζει σχέδια που απεικονίζουν τις πιθανές περιπτώσεις χρήσης αυτής της συσκευής. Αυτή η πατέντα κατατέθηκε στις 28 Σεπτεμβρίου 2016, αλλά δημοσιοποιήθηκε μόλις πρόσφατα.

Οι αναδιπλούμενες οθόνες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σύμφωνα με τις εκάστοτε ανάγκες, είτε με μία μόνο οθόνη, είτε και με τις δύο ταυτόχρονα, για επέκταση της προβολής, ενώ κάθε οθόνη χρησιμοποιεί τη δική της μπαταρία.

Κάτι τέτοιο επιτρέπει την ταυτόχρονη εκτέλεση δύο ή περισσότερων εφαρμογών στις οθόνες, οι οποίες είναι curved, επιτρέποντας την εμφάνιση στοιχείων όπως ημερομηνία, ώρα, θερμοκρασία και άλλες ειδοποιήσεις, στις κυρτές πλευρές των οθονών.

Έτσι, με τις δύο καμπύλες οθόνες, δύο άτομα μπορούν να χρησιμοποιήσουν το τηλέφωνο ταυτόχρονα. Η παρουσία δύο υποδοχών ακουστικών θα δώσει επίσης τη δυνατότητα σε δύο άτομα να παρακολουθήσουν και να ακούσουν το ίδιο ή διαφορετικό περιεχόμενο την ίδια στιγμή.

Η πρώτη οθόνη έχει έναν ενσωματωμένο αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων και μια ψηφιακή φωτογραφική μηχανή, ενώ η δεύτερη οθόνη διαθέτει μόνο μία κάμερα.

Συνολικά, το design είναι πολύ καλό, αλλά όσοι από τους αγοραστές ενδιαφέρονται θα πρέπει να περιμένουν αρκετό καιρό πριν αυτό το μοντέλο αρχίσει να κυκλοφορεί στην αγορά.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS