Κυριακή, 31 Μαΐου, 23:31
Αρχική inet Apple: «Μην εγκαταστήσετε το iOS 11.3 μέχρι να βρεθεί λύση στο bug»

Apple: «Μην εγκαταστήσετε το iOS 11.3 μέχρι να βρεθεί λύση στο bug»

Το iOS 11.3 ήταν μια ενημέρωση που οι περισσότεροι χρήστες iPhone περίμεναν με ανυπομονησία. Λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του, όλα δείχνουν ότι δεν πρόκειται τελικά για ένα από τα πιο επιτυχημένα updates της Apple.

Σύμφωνα με αναφορές, το iOS 11.3 καταστρέφει το σύστημα MDM (Mobile Device Management), το οποίο χρησιμοποιούν οι εταιρείες για την εξ αποστάσεως ενημέρωση των iPhone και iPads. Επομένως, με την εγκατάσταση του iOS 11.3, οι επιχειρήσεις δεν μπορούν να ελέγχουν απομακρυσμένα τις συσκευές τους.

Η εταιρεία JAMF, ένας από τους μεγαλύτερους παρόχους MDM software της Apple, έχει αναγνωρίσει το σφάλμα και συνιστά στις εταιρείες να καθυστερήσουν την αναβάθμιση μέχρι να βρεθεί μια λύση.

«Καλό θα ήταν οι οργανισμοί να μην χρησιμοποιήσουν το MDM Software Update για την αναβάθμιση των συσκευών σε iOS 11.3 μέχρι να έχουμε διαθέσιμο το κατάλληλο patch», ανέφερε χαρακτηριστικά εκπρόσωπος της εταιρείας.

Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξει κάποια λύση, χωρίς όμως να γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες περί αυτού.

Το iOS 11.3 είναι μια κρίσιμη έκδοση του λειτουργικού, καθώς εισάγει τις πολυαναμενόμενες λειτουργίες διάγνωσης της υγείας των μπαταριών και παρέχει στους χρήστες των παλαιότερων iPhone τη δυνατότητα απενεργοποίησης της λειτουργίας που επιβράδυνε τις συσκευές εξαιτίας των φθαρμένων μπαταριών.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι η Apple είχε παραδεχτεί την επιβράδυνση των παλαιότερων iPhone μοντέλων (συμπεριλαμβανομένου του iPhone 6 και iPhone 7) σε μια προσπάθεια αποφυγής απροσδόκητων διακοπών λειτουργίας. Η απόφαση αυτή προκάλεσε ένα κύμα επικρίσεων, παγκοσμίως, με αποτέλεσμα ένα μεγάλο ποσοστό πελατών να στέλνει την εταιρία στα δικαστήρια.

Απ’ ότι φαίνεται το πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών που δημιουργήθηκε για τα ελαττωματικά iPhone δεν κατάφερε να επαναφέρει την εμπιστοσύνη των χρηστών στην Apple.

iOS 11.3

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here

LIVE NEWS

00:02:18

Πώς να προσθέσετε το YouTube κανάλι ή το Instagram σας στο TikTok

Το TikTok, μια από τις πιο διάσημες πλατφόρμες κοινωνικών δικτύων για τη δημιουργία και την ανάρτηση μίνι-βίντεο, έχει αποκτήσει μια μεγάλη βάση...

Γνώστα website σαρώνουν τους υπολογιστές των επισκεπτών τους

Πολλά γνωστά και ευρέως χρησιμοποιούμενα website χρησιμοποιούν ένα script προστασίας από απάτες, το οποίο σαρώνει τον τοπικό υπολογιστή σας για προγράμματα απομακρυσμένης...

Google Chrome: Νέο “anti-notification spam” σύστημα από τον Ιούλιο

Η Google ανακοίνωσε ότι σχεδιάζει να ενεργοποιήσει το νέο της "anti-notification spam" σύστημα στο Chrome, με την...

Η Amtrak επαναφέρει τους κωδικούς πρόσβασης των χρηστών μετά από παραβίαση δεδομένων

Η National Railroad Passenger Corporation (Amtrak) αποκάλυψε μια παραβίαση δεδομένων που οδήγησε στην έκθεση προσωπικών πληροφοριών ορισμένων μελών του Guest Rewards.

Οι διαμαρτυρίες στις ΗΠΑ καθυστερούν την εκδήλωση για το Android 11

Όπως ήταν προγραμματισμένο, η εκδήλωση για την παρουσίαση των χαρακτηριστικών του νέου Android 11 από την Google...

Η Cisco παραβιάστηκε μέσω εκμετάλλευσης των SaltStack servers

Η Cisco είπε σήμερα ότι ορισμένοι από τους servers υποστήριξης Cisco Virtual Internet Routing Lab Personal Edition (VIRL-PE) παραβιάστηκαν με εκμετάλλευση κρίσιμων...

Valak Malware: Κλέβει δεδομένα από Microsoft Exchange Servers

Το 2019, το Valak Malware παρατηρήθηκε για πρώτη φορά, ως malware loader. Πρόσφατα όμως, έγινε γνωστό ότι...

Συσκευή “anti-5G” που κοστίζει $ 350 είναι απλά ένα USB stick

Οι φαν των θεωριών συνωμοσίας 5G έχουν ήδη αγοράσει ένα κλειδί USB anti-5G με τιμή 350 $ που φαίνεται να είναι...

Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης

Αποκτήστε τα Windows 10 Pro με $13 με τον SecNews κωδικό έκπτωσης: Αυτή τη περίοδο οι ώρες εργασίας από το σπίτι είναι...

Διέρρευσαν δεδομένα 47,5 εκατομμυρίων χρηστών του Truecaller

Η εφαρμογή Truecaller, βοηθά στον εντοπισμό των ανώνυμων κλήσεων και προσφέρει την επιλογή επισήμανσης των spammers.