ΑρχικήHow ToΗ ενημέρωση του λογισμικού iOS 10 μπλοκάρει iPhones και iPads

Η ενημέρωση του λογισμικού iOS 10 μπλοκάρει iPhones και iPads

csqgpftumaa-ahm-large_transmcmaf0ek3tvpcqahlc6juzz60mlshtgsjzqpgxoj4fc-ενημέρωση

Χθες το βράδυ, η Apple κυκλοφόρησε τη “μεγαλύτερη iOS αναβάθμιση που έγινε ποτέ” – το iOS 10 και το MacOS Sierra. Ωστόσο, λιγότερο από μια ώρα μετά την έναρξη, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης είχαν πλημμυρίσει με παράπονα από τους χρήστες, ότι οι συσκευές iPhone και iPad τους «έμεναν έξω» μετά την προσπάθεια ενημέρωσης του iOS 10.

Έχει αναφερθεί ότι τα smartphones ή iPads έκλειναν για να εγκαταστήσουν το λογισμικό μετά τη λήψη της ενημέρωσης iOS 10. Αντί η συσκευή να επιστρέφει αυτόματα, με εγκατεστημένο το iOS 10, μια ειδοποίηση εμφανιζόταν που έλεγε στους χρήστες να συνδέσουν τα κινητά τους σε έναν υπολογιστή, καθιστώντας το smartphone άχρηστο μέχρι να το πράξουν.

Ωστόσο, η Apple έχει εκδώσει μια επίσημη δήλωση λέγοντας ότι έχει ήδη επιλύσει το ζήτημα. Η εταιρεία ισχυρίζεται ότι επηρέασε μόνο ένα «μικρό αριθμό χρηστών» στην πρώτη ώρα που η ενημέρωση ήταν διαθέσιμη.

“Βιώσαμε ένα σύντομο πρόβλημα με τη διαδικασία ενημέρωσης λογισμικού, που επηρέασε ένα μικρό αριθμό χρηστών κατά τη διάρκεια της πρώτης ώρας της διαθεσιμότητας. Το πρόβλημα σύντομα λύθηκε και ζητούμε συγγνώμη από τους πελάτες αυτούς. Όποιος έχει επηρεαστεί θα πρέπει να συνδεθεί με το iTunes για να ολοκληρώσει την ενημέρωση ή να επικοινωνήσει με το AppleCare για βοήθεια.”

Η Υποστήριξη της Apple έχει υπενθυμίσει στους χρήστες να δημιουργήσουν αντίγραφα ασφαλείας στα smartphones τους πριν επιχειρήσουν να αναβαθμίσουν και προτείνουν να κατεβάσουν το λογισμικό μέσω του iTunes.

Αν είστε ένας από τους πολλούς άτυχους χρήστες, πράγμα που σημαίνει ότι το smartphone ή το iPad σας δεν λειτουργεί μετά την αναβάθμιση, το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να συνδέσετε τη συσκευή σε έναν υπολογιστή Mac ή PC, να ανοίξετε το iTunes και να προκαλέσει μια επαναφορά. Εδώ είναι τι πρέπει να κάνετε.

  1. Συνδέστε το iPhone ή το iPad σας στο Mac ή το PC σας.
  2. Ανοίξτε το iTunes στο Mac ή το PC σας.
  3. Πατήστε και κρατήστε πατημένο το κουμπί Sleep και Home button της συσκευής σας ταυτόχρονα μέχρι να δείτε την οθόνη λειτουργίας ανάκτησης.
  4. Μια επιλογή στο iTunes θα σας ζητήσει να ενημερώσετε ή να επαναφέρετε. Επιλέξτε Ενημέρωση.
  5. Όταν η εγκατάσταση ολοκληρωθεί, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το smartphone σας.

Σημείωση: Επαναλάβετε τα βήματα 2-4, αν έχετε πρόβλημα κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS