ΑρχικήinetGalaxy S9+: Σφάλμα εμποδίζει την εμφάνιση ειδοποιήσεων για τις αναπάντητες κλήσεις

Galaxy S9+: Σφάλμα εμποδίζει την εμφάνιση ειδοποιήσεων για τις αναπάντητες κλήσεις

To Samsung Galaxy S9+ παρουσιάζει ένα ακόμη σφάλμα. Αυτή τη φορά, εντοπίζεται αποτυχία στην εμφάνιση ειδοποιήσεων για τις αναπάντητες κλήσεις. Με άλλα λόγια, μπορείτε να βρείτε τις αναπάντητες κλήσεις σας μεταβαίνοντας χειροκίνητα στο μητρώο κλήσεων, καθώς στην οθόνη δεν πρόκειται να εμφανιστεί καμία ειδοποίηση, όσο και να περιμένετε.

Αν και δεν έχει εντοπιστεί ακόμα η αιτία του προβλήματος, αυτό που μας κάνει μεγαλύτερη εντύπωση είναι γιατί το σφάλμα παρουσιάζεται μόνο στο Galaxy S9+ και όχι στη μικρότερη έκδοση του S9.

Πάντως, έχει παρατηρηθεί ότι το θέμα διακρίνεται περισσότερο στην Ευρώπη και πιθανότατα να έχει εισαχθεί με την ενημέρωση ασφαλείας Μαρτίου 2018.

Να σημειώσουμε ότι το σφάλμα δεν επηρεάζει κάθε αναπάντητη κλήση, αλλά σημειώνεται σε τυχαία χρονικά διαστήματα.

Η Samsung έχει ήδη ενημερωθεί επί του θέματος χωρίς όμως να έχει ανακοινώσει κάποια πιθανή κυκλοφορία update ή κάποιον τρόπο με τον οποίο οι χρήστες μπορούν να αποφύγουν προσωρινά το πρόβλημα.Galaxy S9

Αναμφίβολα, το συγκεκριμένο σφάλμα λογισμικού μπορεί να διορθωθεί πολύ εύκολα, αρκεί πρώτα η εταιρεία να προσδιορίσει την πηγή του κακού. Η μόνη συμβουλή που μπορούμε να δώσουμε, προς το παρόν, είναι να μην εγκαταστήσετε την νέα ενημέρωση ασφαλείας μέχρι να εξακριβωθεί ότι δεν οφείλεται εκείνη για τη δυσλειτουργία των ειδοποιήσεων.

Παρακάτω σας επισυνάπτουμε μερικά ακόμα σφάλματα που έχουν εντοπιστεί το τελευταίο διάστημα στο Samsung Galaxy S9+.

  • Νεκρά σημεία στην οθόνη αφής,
  • αποτυχία λειτουργίας της υπηρεσίας Samsung Pay,
  • πολύ χαμηλή φωτεινότητα κατά τη διάρκεια των slow-motion videos,
  • αποτυχία εγγραφής φωνητικών κλήσεων.

Όσοι από εσάς διάθετε ένα S9+ θα χρειαστεί να κάνετε λίγη υπομονή μέχρι να κυκλοφορήσει η κατάλληλη ενημέρωση που θα σας απαλλάξει από  τα ενοχλητικά αυτά σφάλματα.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS