ΑρχικήinetΧρησιμοποιώντας ένα iPhone X ξοδεύεις σχεδόν 3 ευρώ την ημέρα!

Χρησιμοποιώντας ένα iPhone X ξοδεύεις σχεδόν 3 ευρώ την ημέρα!

Το iPhone X θα κυκλοφορήσει στις 3 Νοεμβρίου, με την κορυφαία έκδοση να προσφέρει χώρο αποθήκευσης 256GB  στην τιμή των 1.149 δολαρίων.

 iPhone X

Δεν χρειάζεται καν να αναφέρουμε το πόσο ακριβή είναι η συσκευή αλλά απ’ ότι φαίνεται το γεγονός αυτό δεν επηρεάζει τους καταναλωτές που έχουν επιλέξει να αποκτήσουν το νέο iPhone. Πρόσφατες έρευνες εκτιμούν ότι οι πωλήσεις της νέας συσκευής θα αυξηθούν σε επίπεδα ρεκόρ το 2018 όταν η παραγωγή θα φτάσει στην μέγιστη ταχύτητα και η Apple θα διαθέτει το κατάλληλο απόθεμα για να ευχαριστήσει όλους τους καταναλωτές.

Έχετε όμως αναρωτηθεί ποτέ πόσο κοστίζει η χρήση ενός iPhone X κάθε μέρα; Η πόσο ακριβό είναι απλά να ακουμπάτε την συσκευή;

Σύμφωνα με στατιστικά στοιχεία της Apple το μέσο κόστος χρήσης της συσκευής ανά ημέρα είναι 3,14 δολάρια δηλαδή 2,65 ευρώ!

Οι εκτιμήσεις προέρχονται από έρευνες της ίδια της εταιρείας οι οποίες αναφέρουν ότι οι χρήστες ξεκλειδώνουν τα iPhones τους περίπου 80 φορές την ημέρα και ακουμπάνε την οθόνη 2600 την ημέρα. Την ώρα το ξεκλείδωμα αγγίζει τις 5,7 φορές και η επαφή με την οθόνη τις 32 φορές.

Επομένως, έχουμε ο,4 δολάρια ανά ξεκλείδωμα τηλεφώνου με 0.012 δολάρια ανά επαφή. Θα μας πείτε, τι σημασία έχει αυτό εφόσον έχω αγοράσει ήδη την συσκευή; Αν όμως μελετήσετε τα στατιστικά στοιχεία θα διαπιστώσετε ότι το συνολικό κόστος της συσκευής μεταφράζετε στα επιμέρους ανά μέρα.

Πληροφοριακά, όσοι θέλετε να επενδύσετε στο iPhone X, οι προπαραγγελίες ξεκινούν στις 28 Οκτωβρίου και οι αποστολές στις 3 Νοεμβρίου. Φήμες υποστηρίζουν και μια αναπάντεχη καθυστέρηση η οποία θα μπορούσε να ανακοινωθεί μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS