ΑρχικήinetΈρχονται νέα emoticons για τα iPhones την επόμενη εβδομάδα!

Έρχονται νέα emoticons για τα iPhones την επόμενη εβδομάδα!

Η Apple αποκάλυψε τον ερχομό μιας νέας σειράς emoticons στις συσκευές της με την ενημέρωση iOS 11.1 επιβεβαιώνοντας ότι οι προγραμματιστές και οι δημόσιοι testers θα έχουν την ευκαιρία να τα δοκιμάσουν στην επόμενη beta έκδοση.emoticons

Η εταιρεία αναφέρει ότι το ανανεωμένο πακέτο θα περιλαμβάνει νέους χαρακτήρες που αποτελούν μέρος του Unicode 10 ενώ μια πρόσφατη προεπισκόπηση δείχνει ότι εκτός από τους περισσότερους τύπους τροφίμων και ζώων θα περιλαμβάνονται χαρακτήρες ουδέτερου φύλου και emoticons στην αμερικανική νοηματική γλώσσα.

«Τα νέα emoji έχουν σχεδιαστεί για να καλύπτουν κάθε λεπτομέρεια και να προσαρμόζονται σε χαρακτήρες στο  Unicode 10. Το iOS 11.1 περιλαμβάνει επίσης χαρακτήρες όπως η γυναίκα με μαντίλα, γενειοφόρος, θηλασμό και ζόμπι.» εξηγεί η Apple.

Ενώ το πλήρες πακέτο των emoticons θα συμπεριληφθεί στην τελική έκδοση του iOS 11.1, η επόμενη beta, δηλαδή η έκδοση 11.1 beta 2, θα κυκλοφορήσει κάποια στιγμή την επόμενη εβδομάδα, συμπεριλαμβανομένου και αυτού του νέου πακέτου. Αν και αρχικά πρόσβαση θα έχουν μόνο οι προγραμματιστές, η Apple υπόσχεται ότι μέχρι το τέλος του μήνα θα υπάρξει επίσημη κυκλοφορία.

Τα ίδια emoticons θα είναι διαθέσιμα για τα μοντέλα iPhone και iPad που ενημερώνονται στο iOS 11.1 ενώ θα έχουμε την ευκαιρία να τα απολαύσουμε και στα MacOS και watchOS στις επικείμενες ενημερώσεις λογισμικού.

Να σημειώσουμε ότι τα emoticons αποτελούν ένα αρκετά δημοφιλές κεφάλαιο και η Apple είναι μια από τις εταιρείες που είναι αφοσιωμένη στην παροχή μιας νέας εμπειρίας. Να υπενθυμίσουμε ότι νωρίτερα φέτος η Apple ανακοίνωσε και την κυκλοφορία του Animoji, μια διαδραστική έκδοση emoji που είναι εξατομικευμένη σε κάθε χρήστη με την βοήθεια μιας 3D φωτογραφίας από το iPhone 8

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS