ΑρχικήinetΤο 60% των Αμερικανών αγαπούν τα προϊόντα της Apple!

Το 60% των Αμερικανών αγαπούν τα προϊόντα της Apple!

Παρόλο που τα στατιστικά στοιχεία θέτουν το Android στη κορυφή των προτιμήσεων παγκοσμίως, αποδεικνύεται τελικά ότι οι Αμερικανοί αγαπούν τα προϊόντα της Apple.

Apple

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα, περισσότεροι από 6/10 κατοίκους των Ηνωμένων Πολιτειών κατέχουν ένα προϊόν της Apple. Το 64% των Αμερικανών έχει τουλάχιστον μια Αpple συσκευή, συμπεριλαμβανομένου iPod, iPhone, iPad, Mac ή Apple TV ενώ το 2,6% των αμερικάνικων νοικοκυριών διαθέτουν προϊόντα Αpple από το 1,6% του 2012.

Η αλήθεια είναι ότι η πωλήσεις των Αpple προϊόντων αυξάνονται όταν αυξάνεται το καθαρό εισόδημα των νοικοκυριών. Τις οικονομικότερες συσκευές τις επιλέγουν συνήθως άτομα άνω των 50 ετών και οικογένειες με εισοδήματα κάτω των 30.000 δολαρίων ετησίως.

Το 87% των Αμερικανών που βγάζουν 100.000 δολάρια κάθε χρόνο διαθέτουν τουλάχιστον ένα προϊόν της Apple. Πιο συγκεκριμένα, οι κάτοικοι της Δύσης διαθέτουν 3,7% Αpple προϊόντα και στο Νότο 2,2% προϊόντα.

Όσο αφορά τα smartphones, αυτά τα στατιστικά στοιχεία δεν μεταφράζονται και σε αντίστοιχο μερίδιο αγοράς της Αpple. Αντιθέτως, τα αποτελέσματα που έδωσε η Kantar για τις Ηνωμένες Πολιτείες δείχνουν ότι το Android φτάνει το 64,1% κατά το τελευταίο τρίμηνο του 2017 ενώ τα προϊόντα της Apple το 34,1%.

Φυσικά, τα στοιχεία αυτά θα μπορούσαν να αλλάξουν κατά το επόμενο τρίμηνο, δεδομένου ότι η Apple κυκλοφόρησε το νέο iPhone 8 και ετοιμάζει την πρεμιέρα του iPhone X. Δυστυχώς όμως,  οι τιμές των νέων μοντέλων παραμένουν στα επίπεδα που ήταν κάθε νέα συσκευή της σειράς, καθορίζοντας τα απλησίαστα για την πλειοψηφία των καταναλωτών.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS