ΑρχικήinetMoto G5: Ήρθε σε μια εντυπωσιακή μπλε απόχρωση

Moto G5: Ήρθε σε μια εντυπωσιακή μπλε απόχρωση

To MWC είναι το καλύτερο μέρος για τις κατασκευαστικές εταιρείες smartphone που θέλουν να εισάγουν νέα προϊόντα. Η Motorola με την σειρά της ανακοίνωσε τα G5 Moto και Moto G5 Plus. Τώρα λοιπόν απ’ ότι φαίνεται η εταιρεία είναι έτοιμη  να ξεκινήσει την κυκλοφορία του G5 Moto σε μια νέα παραλλαγή χρώματος.Moto G5

Tα Moto G5 και Moto G5 Plus είναι διαθέσιμα σε γκρι και χρυσές αποχρώσεις αλλά μια πρόσφατη έκθεση αποκαλύπτει και μια τρίτη εναλλακτική για το Moto G5, εκείνη του μπλε.

Η πίσω πλευρά του Mοto G5 είναι μπλε ζαφειρί αλλά οι προσόψεις στην μπροστινή πλευρά θα παραμείνουν μαύρες. Αυτό δίνει στο τηλέφωνο μια πιο κομψή και ενιαία εμφάνιση. Να σημειώσουμε ότι η μπλε παραλλαγή παρά τα κοινά στοιχεία δεν θα είναι ίδια με την μαύρη.

Τα πλευρικά κουμπιά του τηλεφώνου είναι μπλε καθώς και το ακουστικό ομιλητή. Το ελαφρώς κυρτό πίσω μέρος είναι επίσης ορατό από τη μπροστινή πλευρά προσφέροντας ένα όμορφο αποτέλεσμα.

Το μπλε Mοto G5 θα είναι διαθέσιμο στο Ηνωμένο Βασίλειο μέσω του προγράμματος O2 Refresh ενώ η τιμή του θα παραμείνει η ίδια, στα 200 ευρώ.

Τα χαρακτηριστικά της μπλε παραλλαγής θα παραμείνουν ίδια οπότε το τηλέφωνο θα διαθέτει μια οθόνη Full HD 5,0 ιντσών με 441ppi και Corning Gorilla Glass 3, νανοεπίστρωση κατά του νερού και εξωτερική αλουμίνια επίστρωση.

Επιπλέον, το Mοto G5 έρχεται με 16 ή 32GB εσωτερικό χώρο αποθήκευσης και τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 430 SoC επεξεργαστή χρονισμένο στα 1.4GHz με 2 ή 3GB μνήμη RAM. Διαθέτει μια μπαταρία 2,800mAh για ταχεία φόρτιση και τρέχει σε Android 7.1 Nougat. Η κύρια κάμερα είναι 13MP με f / 2.0 διάφραγμα ενώ η δευτερεύουσα 5MP με f / 2.2 διάφραγμα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS