ΑρχικήinetΑνυποψίαστα ζευγάρια, είδαν τις ιδιωτικές τους στιγμές στο Pornhub

Ανυποψίαστα ζευγάρια, είδαν τις ιδιωτικές τους στιγμές στο Pornhub

Ένας hacker παραβίασε μια CCTV κάμερα έξω από ένα κλαμπ στο Sunderland και διέρρευσε ένα βίντεο, με ιδιωτικές στιγμές ζευγαριών, στο Pornhub.

ζευγάρια

Φαίνεται τελικά ότι οι γλύκες βγήκαν ξινές, σε ζευγάρια που επέλεξαν ένα σκοτεινό σοκάκι έξω από ένα κλαμπ στο Sunderland για να εκδηλώσουν την αγάπη τους!

Δεν είχαν ιδέα ότι μια κάμερα CCTV κατέγραφε κάθε στιγμή του τρυφερού τετατετ τους. Αλλά αυτό που είναι ακόμα χειρότερο είναι ότι η κάμερα παραβιάστηκε από hacker, ο οποίος στη συνέχεια διέρρευσε το σύνολο του περιεχομένου στο Pornhub. Τα βίντεο των ζευγαριών έγιναν viral μέσω του Διαδικτύου και έχουν ήδη προβληθεί ένα εκατομμύριο φορές. Άσχημα νέα για τα ζευγάρια!

Τρία ήταν τα ανυποψίαστα ζευγάρια που κατέγραψε η κάμερα ασφαλείας πίσω από το νυχτερινό κέντρο Point στο Sunderland. Για κακή τους τύχη όμως, κάποιος κατάφερε να τη χακάρει. Και σαν να μην έφτανε αυτό, προχώρησε έπειτα και σε διέρρευση των βίντεο σε μια από τις πιο δημοφιλείς ιστοσελίδες ψυχαγωγίας ενηλίκων στον κόσμο.

Τα βίντεο έγιναν αμέσως τα πιο περιζήτητα στο Pornhub, συγκεντρώνοντας ήδη εκατομμύρια προβολές. Τα αποσπάσματα έχουν αποδειχθεί πολύ δημοφιλή και οι θεατές έχουν κάνει πολλά σχόλια κάτω από τα βίντεο.

Δεν είναι γνωστό πώς οι hackers κατάφεραν να χακάρουν την κάμερες ή τους server της CCTV. Ο σύνδεσμος του βίντεο είναι από το 2015, άρα το hack θα πρέπει να είναι πολύ παλιά, ενώ η διαρροή έγινε τώρα. Οι φορείς των CCTV δεν επιτρέπεται να αποκαλύπτουν τις εικόνες τω ανθρώπων που καταγράφουν και μπορεί να επιβληθεί πρόστιμο μέχρι και £ 500.000 για κάτι τέτοιο, από το Γραφείο του Επιτρόπου Πληροφοριών του Ηνωμένου Βασιλείου.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS