ΑρχικήinetΗ Microsoft σας προσφέρει το οικονομικότερο tablet

Η Microsoft σας προσφέρει το οικονομικότερο tablet

Αν είστε λάτρεις των Windows 10 και θέλετε να αγοράσετε ένα Windows 10 tablet, η Microsoft Store σας προσφέρει ένα Signature Edition μοντέλο σε εκπτωτική τιμή.Microsoft

Το NuVision TM800W610L Signature Edition Tablet είναι πλέον διαθέσιμο για μόλις 69 δολάρια από τα 149 δολάρια της αρχικής τιμής του.

Αρχικά ας αναφέρουμε το βασικότερο προτέρημα. Το tablet θα τρέχει σε Windows 10 χωρίς bloatware οπότε εφαρμογές όπως το Candy Crash που πιθανότατα να μην επιθυμείτε δεν θα είναι προεγκατεστημένες. Η Microsoft πουλάει διάφορες συσκευές Signature Edition με το συγκεκριμένο μοντέλο να αποτελεί χωρίς αμφιβολία την πιο προσιτή.

Από πλευράς προδιαγραφών, το NuVision αν και δεν είναι πολύ ισχυρό, σίγουρα δεν χαρακτηρίζεται σπατάλη των χρημάτων σας. Το μόνο σίγουρο είναι ότι μπορεί να σας βοηθήσει με τις καθημερινές σας δραστηριότητες όπως περιήγηση στο web, ανάγνωση e-mail ή παρακολούθηση βίντεο.

Η συσκευή διαθέτει μια οθόνη 8 ιντσών Full HD με υποστήριξη αφής υποστηριζόμενη από τα Windows 10 καθώς και 1.44 GHz Intel Atom x5-Z8300 επεξεργαστή. Αν και έχουμε επισημάνει στο παρελθόν ότι αυτός ο επεξεργαστής είναι αρκετά αργός για τα Windows 10, τις απλές εργασίες που προαναφέραμε μπορεί να τις εκτελέσει με μεγάλη άνεση.

Επιπλέον, το tablet έρχεται με 2GB μνήμη RAM και 32GB SSD χώρο αποθήκευσης καθώς και δυνατότητα επέκτασης μέσω microSD. Η Intel Graphics HD παρέχει βασικά γραφικά οπότε είναι σε θέση να υποστηρίζει τα παιχνίδια τελευταίας γενιάς ενώ μπορείτε να λάβετε μια σειρά από θύρες συμπεριλαμβανομένων της microUSB που σας επιτρέπει να συνδεθείτε με ένα controller.

Συναντάμε επίσης μια υποδοχή ακουστικών, μια θύρα micro HDMI καθώς και κάμερα στο μπροστά και πίσω μέρος της συσκευής.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS