ΑρχικήinetΗ ομάδα του Crash Bandicoot αποχωρεί απο την Αctivision

Η ομάδα του Crash Bandicoot αποχωρεί απο την Αctivision

Crash Bandicoot

Η ομάδα που ανέπτυξε τα παιχνίδια Crash Bandicoot, Spyro και Toys for Bob, ανακοίνωσε ότι αποχωρεί από την Activision και την ομάδα του Xbox για να γίνει ανεξάρτητο στούντιο.

Αυτό ακολουθεί μετά τις αναφορές για το κλείσιμο της εγκατάστασής του, με αναφορές για 86 εργαζόμενους που επλήγησαν κατά τη διάρκεια των μαζικών απολύσεων της Microsoft.

Δείτε επίσης: Τα παιχνίδια του PlayStation Plus για τον Μάρτιο

Σε ένα μήνυμα στον επίσημο ιστότοπο τους, οι επικεφαλής της εταιρείας Paul Yan και Avery Lodato αποκάλυψαν ότι οι Toys for Bob είναι ενθουσιασμένοι για το να αναπτύξουν νέες ιστορίες και χαρακτήρες και ήδη βρίσκονται στα “πρώτα στάδια” του επόμενου παιχνιδιού τους, αλλά δεν μπορούν να αποκαλύψουν τίποτα ακόμα.

Είναι επίσης αναφερμένο πώς τόσο η Activision όσο και η Microsoft ήταν “εξαιρετικά υποστηρικτικές” για αυτή την απόφαση και το στούντιο σχεδιάζει να “εξερευνήσει μια πιθανή συνεργασία με τη Microsoft” στο μέλλον, με την πεποίθηση ότι θα συνεχίσει να εργάζεται “στενά” με και τις δύο ομάδες.

Εδώ είναι το πλήρες μήνυμα:

Είμαστε ενθουσιασμένοι να ανακοινώσουμε ότι η Toys for Bob ξεκινάει ως ανεξάρτητο στούντιο παιχνιδιών!

Κατά τα χρόνια, εμπνεύσαμε αγάπη, χαρά και γέλιο στο εσωτερικό κάθε παιχνιδιού. Πρωτοπορήσαμε με νέα IP και τεχνολογίες υλικού στο Skylanders. Θέσαμε υψηλά πρότυπα για αναβιωμένα παιχνίδια στο Spyro Reignited Trilogy. Φέραμε τον Crash Bandicoot σε καινοτόμες, κριτικά αναγνωρισμένες νέες ύψος.

Με τον ίδιο ενθουσιασμό και πάθος, πιστεύουμε ότι τώρα είναι η στιγμή να πάρουμε το στούντιο και τα μελλοντικά παιχνίδια μας στο επόμενο επίπεδο. Αυτή η ευκαιρία μας επιτρέπει να επιστρέψουμε στις ρίζες μας ως ένα μικρό και ευέλικτο στούντιο.

Για να κάνουμε αυτή την είδηση ακόμη πιο ενδιαφέρουσα, εξερευνούμε μια πιθανή συνεργασία μεταξύ του νέου μας στούντιο και της Microsoft. Και ενώ βρισκόμαστε στα πρώτα στάδια ανάπτυξης του επόμενου μας παιχνιδιού και ακόμη μακριά από την ανακοίνωση οτιδήποτε, η ομάδα μας είναι ενθουσιασμένη να αναπτύξει νέες ιστορίες, νέους χαρακτήρες και νέες εμπειρίες παιχνιδιού.

Οι φίλοι μας στην Activision και η Microsoft ήταν εξαιρετικά υποστηρικτικοί για τη νέα μας κατεύθυνση και είμαστε βέβαιοι ότι θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε στενά μαζί τους ως μέρος του μέλλοντός μας.

Έτσι, κρατήστε τα κέρατά σας και τα μάτια σας ανοιχτά για περισσότερα νέα. Σας ευχαριστούμε για την κοινότητα των παικτών που πάντα μας υποστηρίζετε στο ταξίδι μας. Ανυπομονούμε να μοιραστούμε ενημερώσεις για τη νέα μας περιπέτεια ως ανεξάρτητο στούντιο! Θα μιλήσουμε σύντομα!

Δείτε ακόμα: Roblox: 34 εκατ. credentials έχουν βρεθεί στο dark web από το 2021

Το προηγούμενο έτος, οι Toys for Bob εργάστηκαν στο Crash Team Rumble και προηγουμένως κυκλοφόρησαν τίτλους όπως το Crash Bandicoot 4 και το Spyro Reignited Trilogy. Σε άλλες πρόσφατες εξελίξεις της βιομηχανίας, η Saber Interactive φαίνεται ότι θα χωρίζεται από την Embracer και φαίνεται ότι η Gearbox Software μπορεί να ακολουθήσει.

Πηγή: nintendolife

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS