ΑρχικήinetΓιατί ενώνουν τις δυνάμεις τους Sprint, Qualcomm και Motorola;

Γιατί ενώνουν τις δυνάμεις τους Sprint, Qualcomm και Motorola;

H Sprint σε συνεργασία με την Qualcomm και την Motorola αποκάλυψαν πρόσφατα στην Νέα Ορλεάνη το Gigabit LTE, μια τεχνολογία που θα ενταχθεί στο νέο Motorola smartphone, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί κατά την διάρκεια του τρέχοντος έτους.Qualcomm

Η μυστική συσκευή ήταν καλυμμένη με ταινία και βρισκόταν μέσα σε θήκη ώστε να μην αποκαλυφθούν τα σχεδιαστικά στοιχεία πριν την επίσημη παρουσίαση του. Ένα είναι το μόνο σίγουρο, η συσκευή θα τροφοδοτείται από έναν Snapdragon 835 επεξεργαστή και θα χρησιμοποιεί το X16 LTE Modem της Qualcomm με Gigabit LTE ταχύτητες.

Οι χρήστες της Sprint χρησιμοποιούν διάφορες τεχνολογίες για την δημιουργία εντυπωσιακών ταχυτήτων συμπεριλαμβανομένου του φορέα συνάθροισης τριών καναλιών ο οποίος είναι διαθέσιμος σε πάνω από 100 αγορές.

Η δημοσίευση υπογράμμισε ότι το ανερχόμενο Motorola θα ανακοινωθεί μέσα στο 2017 και θα διαθέτει τέσσερις κεραίες βασισμένες σε μια μοναδική τεχνολογία. Η συσκευή καταγράφει μέση ταχύτητα μεταφοράς δεδομένων 700 – 900Mbps.

Η Sprint θα χρησιμοποιήσει φάσμα 2.5GHz σε τοποθεσίες υψηλής κυκλοφορίας στις ΗΠΑ για Gigabit LTE, ως μέρος ενός δικτύου 5G. Οι χρήστες θα βρίσκονται στην ευχάριστη θέση να μεταπηδήσουν στο  Gigabit LTE από το 5G σε περίπτωση που προκύψουν θέματα δικτύου με στόχο να μην υπάρξει καμία διαφορά στη μεταφορά των δεδομένων.

Απ’ ότι φαίνεται πρόκειται να συναντήσουμε σε αρκετά νέα smartphones τον  Snapdragon 835 επεξεργαστή της Qualcomm συμπεριλαμβανομένου του Galaxy S8, το οποίο θα ανακοινωθεί στις 29 Μαρτίου και θα κάνει πρεμιέρα στην αγορά στις 28 Απριλίου. Επιπλέον, το Xperia XZ Premium διαθέτει SD835 και θα έχει την ικανότητα να πιάσει Gigabit ταχύτητες χάρη στο ενσωματωμένο  X16 LTE modem το οποίο υποστηρίζει  4×4 MIMO.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS