ΑρχικήinetMoto G5 Plus: Ποια αγορά θα το αποκτήσει πρώτη;

Moto G5 Plus: Ποια αγορά θα το αποκτήσει πρώτη;

Η Motorola και η Lenovo αναμένεται να παρουσιάσουν τουλάχιστον δύο νέα smartphones στο Mobile World Congress 2017 στο τέλος του μήνα, τα G5 Moto και Moto G5 Plus. Παρόλο που θα παρουσιαστούν στην Ευρώπη μπορούμε να υποθέσουμε με ασφάλεια ότι η Lenovo θα φέρει τα νέα της κινητά σε πολλές επιπλέον χώρες.Moto G5 Plus

Στις Ηνωμένες Πολιτείες τουλάχιστον ένα από τα δύο νέα μοντέλα θα προσφερθεί από την Verizon Wireless ενώ το  G5 Moto Plus θα προσφέρεται και από τη Big Red. Παραδόξως, η Verizon δεν πρόσθεσε το λογότυπο της εταιρείας στο G5 Moto Plus οπότε θα βρείτε μόνο το σήμα “M” στο πίσω μέρος του κινητού.

Φημολογείται ότι το G5 Moto Plus θα απελευθερωθεί στις 3 Απριλίου στη Verizon, ένα μήνα δηλαδή μετά την επίσημη παρουσίαση του. Δυστυχώς, πολύ πιθανό να μην είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη νωρίτερα απ’ ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες στις οποίες όλο και περισσότεροι φορείς ετοιμάζονται να υποδεχτούν το νέο μοντέλο.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές το  Moto G5 Plus θα διαθέτει μια οθόνη 5,5 ιντσών με (1080p) full HD ανάλυση. Επιπλέον, το mid-range smartphone θα τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο  Qualcomm Snapdragon 625 επεξεργαστή.

Έρχεται με μια 12-megapixel κύρια κάμερα με αυτόματη εστίαση και μια 5-megapixel δευτερεύουσα. Στο Moto G5 Plus συναντάμε ένα scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων το οποίο είναι εγκατεστημένο στο home button.

Άλλα χαρακτηριστικά του τηλεφώνου είναι: 2GB RAM με 64GB εσωτερική μνήμη και 3.000 mAh μπαταρία με την τεχνολογία ταχείας φόρτισης TurboPower της Motorola. Να σημειώσουμε ότι τόσο το Moto G5 όσο και το  Moto G5 Plus θα τρέχουν σε Android 7.0 Nougat.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS