ΑρχικήinetΔιερεύσαν λεπτομέρειες του Super-Προσιτού Lenovo!

Διερεύσαν λεπτομέρειες του Super-Προσιτού Lenovo!

Οι προδιαγραφές του επερχόμενου Miix 320 της Lenovo, άμεσος διάδοχος του Miix 310, διέρρευσαν σήμερα, μπροστά από τα αποκαλυπτήρια μπροστά στο κοινό που αναμένεται να λάβουν χώρα στο Mobile World Congress σε λίγες εβδομάδες.

Lenovo

Το Miix 320 είναι μια απαραίτητη συσκευή 2-σε-1, η οποία μπορεί παράλληλα να είναι tablet και laptop, αυτή είναι μια κατηγορία συσκευής που εφευρέθηκε από την ίδια την Microsoft το 2012 με το Surface, το Miix 320 αναμένεται να είναι μια super-οικονομική συσκευή σε σύγκριση με το Surface, και όλα αυτά χωρίς αντίκτυπο στις επιδόσεις.

Οι λεπτομέρειες που έχουν διέρρευσαν (μέσω του WinFuture) αποκαλύπτουν ότι το αναμενόμενο tablet θα έρθει με μια οθόνη LCD IPS 10.1-ιντσών, και θα τροφοδοτείται από έναν επεξεργαστή Intel Atom x5-Z8350. Ανάλογα με την έκδοση, το νέο Lenovo 2-σε-1 θα προσφέρεται είτε με 2GB ή 4GB μνήμης RAM, ενώ οι επιλογές αποθήκευσης θα ξεκινήσουν στα 64GB και έως 128GB με τη διαμόρφωση του top-of-the-line. Μια υποδοχή κάρτας microSD θα προσφέρεται για επιπλέον χώρο αποθήκευσης.

Ακριβώς όπως και η πλειοψηφία των 2-σε-1 συσκευών, το Lenovo Miix 320 θα έρθει επίσης μια κάμερα μπροστά ή πίσω, έτσι θα έχει μια 5-megapixel κάμερα και μια 2 megapixel, αντίστοιχα. Οι τυπικές επιλογές συνδεσιμότητας θα είναι διαθέσιμες, συμπεριλαμβανομένων των Bluetooth 4.2, Wi-Fi, microHDMI, USB 2.0 και USB Type-C.

Η Lenοvo θα προσφέρει επίσης μια έκδοση 4G LTE για όσους θέλουν να παραμένουν συνδεδεμένοι με το Internet εν κινήσει, και αυτή πιθανότατα θα είναι διαθέσιμη αποκλειστικά στην κορυφαία διαμόρφωση.

Εκτός από αυτό, το Lenοvo Miix 320 θα έρθει με αποσπώμενο πληκτρολόγιο, έτσι θα είστε σε θέση να το χρησιμοποιήσετε και σε tablet και σε laptop, όπως και το Surface της Microsoft. Το ίδιο πληκτρολόγιο θα περιλαμβάνει 2 θύρες USB 2.0 για περισσότερες επιλογές συνδεσιμότητας.

Σε ότι αφορά την τιμολόγηση, η συσκευή θα είναι διαθέσιμη  ξεκινώντας από $ 229, αλλά θα πρέπει να προσθέσετε μερικά έξτρα δολάρια για να πάρετε τα πιο ισχυρά μοντέλα. Πλήρεις λεπτομέρειες θα παρουσιαστούν στο MWC στα τέλη Φεβρουαρίου, με τις πωλήσεις να αναμένονται να είναι φέτος την άνοιξη.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS