ΑρχικήinetΤα πρώτα σχέδια του Surface Phone!

Τα πρώτα σχέδια του Surface Phone!

Το Surface Phone είναι μια από τις πιο αναμενόμενες συσκευές της Microsoft αν και ο κολοσσός του λογισμικού δεν έχει αφήσει να διαρρεύσουν λεπτομέρειες σχετικά με την κατασκευή του.Surface Phone

Πρόσφατα όμως κυκλοφόρησε από το PatentlyApple το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας της Microsoft που αποκαλύπτει τα σχέδια  κατασκευής του πολυσυζητημένου smartphone γεγονός που μας δίνει ελπίδες για μια μελλοντική παρουσίαση του. Στο σημείο αυτό οφείλουμε να σας αναφέρουμε ότι πρόκειται απλά για ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας και τίποτα παραπάνω εφόσον η ίδια η εταιρεία δεν έχει βγάλει κάποια επίσημη ανακοίνωση σχετικά με την δημιουργία ενός νέου Surface Phone.

Ρίχνοντας μια πιο προσεχτική ματιά στα σχέδια παρατηρούμε ότι το νέο smartphone  μοιάζει ιδιαίτερα με το Lumia της Nokia με την διαφορά ότι δεν διαθέτει home button και camera button. Στο πίσω μέρος του κινητού υπάρχει η φωτογραφική κάμερα και το φλάς αλλά κανένας αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων γεγονός που μας οδηγείς στο συμπέρασμα ότι πιθανότατα να τοποθετηθεί μπροστινή κάμερα ελέγχου ταυτότητας. Ένα πιθανό σενάριο είναι το νέο Surface Phone  να διαθέτει τον αισθητήρα αποτυπωμάτων ενσωματωμένο στην οθόνη κάτι που προβλέπεται να υιοθετήσουν και τα νέα iPhone 8 και Samsung Galaxy S8.

Αν και τα σκίτσα δεν μας αποκαλύπτουν πολλά στοιχεία σχετικά με τα χαρακτηριστικά του smartphone εμείς είμαστε σε θέση να συμπεράνουμε μερικά από αυτά. Πιθανότατα να διαθέτει υποστήριξη για USB Type-C το οποίο θα χρησιμεύει και ως ηχείο καθώς δεν διακρίνεται κάποια θύρα ακουστικών. Τέλος, μπορεί να διαθέτει και το δικό της Surface Pen καθώς τα ήδη υπάρχοντα δεν είναι συμβατά για μια τόσο μικρή συσκευή.

Φήμες υποστηρίζουν ότι μια πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας του Surface Phone αποτελεί το φθινόπωρο του 2017.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS