ΑρχικήinetΤο Samsung Galaxy J7 V στην Verizon

Το Samsung Galaxy J7 V στην Verizon

Το Galaxy J7 (2017) είναι ένα από τα mid-range smartphone της Samsung που έχουμε μιλήσει πολλές φορές το τελευταίο δίμηνο. Η συσκευή δεν έχει παρουσιαστεί από την νοτιοκορεάτικη εταιρεία ακόμη, αλλά δεν θα πρέπει να είναι μακρύς ο δρόμος μέχρι η Samsung να το κάνει επίσημο.

samsung

Αν δεν έχετε ακολουθήσει τις ειδήσεις, τότε θα πρέπει να γνωρίζετε ότι το Galaxy J7 (2017) θα παρουσιαστεί επίσημα παγκόσμια, αλλά σε κάποιες χώρες θα είναι διαθέσιμο με διαφορετικά ονόματα.

Για παράδειγμα, η Verizon με βάση την Αμερική θα λανσάρει το smartphone σαν Samsung Galaxy J7 V, καθώς η Tracfone θα το προσφέρει ως Galaxy J7 Sky Pro. Η διαφορετική ονομασία θα μπορούσε να προκαλέσει σύγχυση στους καταναλωτές, ειδικά σε μερικές χώρες καθώς το smartphone θα κυκλοφορήσει με διαφορετικά ονόματα.

Τούτου λεχθέντος, σας έχουμε ήδη δώσει την ευκαιρία να δείτε πως μοιάζει το Galaxy J7 V εξαιτίας μιας φωτογραφίας που διέρρευσε από τον Evan Blass. Εμείς αμφιβάλουμε ότι θα υπάρξουν σημαντικές διαφορές μεταξύ του Verizon Galaxy J7 (2017) και άλλα μοντέλα, αλλά όλα είναι δυνατά όταν εμπλέκονται φορείς.

Μια άλλη λεπτομέρεια που μπορεί ή δεν μπορεί να είναι ακριβής είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του Galaxy J7 V. Υπάρχει μια πιθανότητα η Verizon να αρχίσει να πουλάει το  smartphone στις 10 Απριλίου, τουλάχιστον αυτό είναι που φαίνεται στην αρχική οθόνη που φαίνεται στις φωτογραφίες Τύπου.

Δεν γνωρίζουμε τίποτα για την τιμή ακόμα αλλά θα εκπλαγείτε αν η Verizon προσφέρει το Galaxy J7 V δωρεάν σε κάποιες συμβάσεις. Πρώτα απ’ όλα το Galaxy J7 (2017) και όλες οι παραλλαγές θα έρθουν με  Android 7.0 Nougat. Επιπλέον το smartphone θα έχει οθόνη 5,5 ιντσών με (1080p) full HD ανάλυση.

Στο εσωτερικό, η συσκευή υποτίθεται θα συσκευάσει έναν 2GHz οκταπύρηνο Qualcomm Snapdragon 625 επεξεργαστή, 2GB ή 3GB μνήμης RAM και 16GB επεκτάσιμη μνήμη.

Προηγούμενες εκθέσεις δείχνουν ότι το smartphone θα διαθέτει μια πίσω κάμερα 13-megapixel και μια δευτερεύουσα κάμερα 5 megapixel στο μπροστινό μέρος για selfie και κλήσεις βίντεο.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS