ΑρχικήReviewsLG G6: “Superhero Smartphone” με μεγάλη οθόνη και μικρό σκελετό

LG G6: “Superhero Smartphone” με μεγάλη οθόνη και μικρό σκελετό

Η LG διεξήγαγε μια μελέτη με τίτλο «Αναζητώντας το  Superhero Smartphone: ένας μικρός σκελετός που συσκευάζει μια μεγάλη Οθόνη». Η εταιρεία ρώτησε χιλιάδες χρήστες smartphone στις ΗΠΑ και διαπίστωσε ότι οι καταναλωτές ενδιαφέρονται για το μέγεθος των τηλεφώνων, μεγάλη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και αντοχή στο νερό.

LG

Η μελέτη διαπίστωσε ότι πάνω από το 95% των χρηστών smartphone θέλουν συσκευές με μεγάλες οθόνες, αλλά μικρό σκελετό, έτσι ώστε να μπορεί να  χρησιμοποιηθεί με το ένα χέρι και να χωράει σε μικρές τσάντες ή τσέπες. Οι χρήστες είπαν επίσης ότι το να κρατάς μικρότερου μεγέθους τηλέφωνα με το ένα χέρι είναι καλύτερο αφού υπάρχει χαμηλότερος κίνδυνος για την ρίψη τους.

Πάνω από το ένα τρίτο των ανθρώπων παραδέχτηκε όταν έπεσε το smartphone έσπασε η οθόνη, ενώ το 75% των ανθρώπων που επιθυμούν τα τηλέφωνά τους να είναι πιο ανθεκτικά. Επιπλέον η  LG λέει ότι οι χρήστες smartphone αναζητούν καλύτερη αντοχή, στεγανότητα και μεγαλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας, όλα σε μια μικρή συσκευή με μια μεγάλη οθόνη.

Η μελέτη υπαινίσσεται ότι τα χαρακτηριστικά αυτά θα έρθουν στο επερχόμενο G6, θεωρώντας ότι η συσκευή φημολογείται ότι θα έρθει με μια οθόνη Full Vision 5.7-ιντσών, με 18: 9 αναλογία διαστάσεων και 1.440 x 2.880 pixel. Αυτό επιτρέπει να φαίνεται περισσότερο περιεχόμενο και το multitasking να γίνει με έναν ευκολότερο τρόπο.

Η LG επίσης προώθησε επίσης τα αδιάβροχα χαρακτηριστικά του G6 χθες σε ένα βίντεο και η εταιρεία ανέφερε ότι το G6 θα έρθει με έναν πλήρη μεταλλικό σκελετό. Η διάρκεια ζωής είναι πολύ σχετική και εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό από την χρήση, η LG δεν έχει δώσει λεπτομέρειες σχετικά με την μπαταρία του G6, αλλά οι φήμες λένε ότι θα μπορούσε να φτάσει τα 3,200mAh το οποίο δεν είναι ακριβώς μια πρωτοποριακή ικανότητα.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS