ΑρχικήinetMoto G5 Plus: Ποιες οι διαστάσεις της οθόνης του;

Moto G5 Plus: Ποιες οι διαστάσεις της οθόνης του;

Μεταξύ όλων των smartphones που πρόκειται να κάνουν την εμφάνιση τους κατά την διάρκεια του μεγαλύτερου τεχνολογικού γεγονότος της χρονιάς, το Moto G5 και Moto G5 Plus είναι δύο από τις πιο κακά φυλαγμένες κυκλοφορίες. Το G5 Plus εμφανίζεται πρόσφατα στα προϊόντα ενός λιανοπωλητή ενώ πριν από περίπου έναν μήνα κάποιος επιτήδειος επιχείρησε να πουλήσει ως πρωτότυπο ένα G5 Plus.Moto G5

Όλες οι κατά καιρούς αποκαλύψεις πληροφοριών δεν έχουν αφήσει τίποτα στην φαντασία του καταναλωτή. Ουσιαστικά έχουμε μια πλήρη εικόνα του κινητού πριν ακόμα κυκλοφορήσει, κάτι που συμβαίνει αρκετά σπάνια.

Οι τελευταίες πληροφορίες προέρχονται από την Brazilian Moto G4 κοινότητα η οποία δημοσίευσε μια εικόνα του Moto G5 Plus αποκαλύπτοντας ακόμα περισσότερες προδιαγραφές. Μεγάλο ενδιαφέρον έχει το γεγονός ότι η πηγή ισχυρίστηκε ότι το smartphone δοκιμάστηκε στη διαχείριση δικτύων χωρίς όμως να αποκαλύπτονται περισσότερες πληροφορίες.

Το Moto G5 Plus που απεικονίζεται στην φωτογραφία διαθέτει οθόνη full HD 5,2 ιντσών πληροφορία που διαψεύδει τις μέχρι τώρα υποθέσεις για μια οθόνη 5,5 ιντσών. Το σίγουρο είναι ότι το Plus θα διαθέτει οθόνη μεγαλύτερη από το πρωτότυπο μοντέλο κατά 5 ίντσες, απλά μένει να δούμε ποιες ακριβώς θα είναι οι διαστάσεις του.

Επιπρόσθετα, το Moto G5 Plus θα τροφοδοτείται από έναν οκταπύρηνο 2GHz επεξεργαστή, πιθανότατα τον Qualcomm Snapdragon 625, θα διαθέτει έναν scanner δακτυλικών αποτυπωμάτων, ραδιόφωνο FM και ψηφιακή τηλεόραση. Να σημειώσουμε ότι το τηλέφωνο θα διαθέτει υποδοχή nanosim.

Συναντάμε επίσης μια πίσω κάμερα 12ΜΡ με Rapid Focus,  PDAF, 4k εγγραφή βίντεο με f/1.7 διάφραγμα. Η μπροστά κάμερα θα είναι 5ΜΡ με διάφραγμα f / 2.2. Αξιοσημείωτη είναι η ομοιότητα της βασικής κάμερας του G5 Plus με του Asus  ZenFone 3 Zoom.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS