ΑρχικήinetΟ Justin Long πρωταγωνιστεί στην διαφήμιση του νέου Huawei Mate 9

Ο Justin Long πρωταγωνιστεί στην διαφήμιση του νέου Huawei Mate 9

Οι διαφημίσεις της Apple “Get a Mac” ήταν αρκετά δημοφιλής στην δεκαετία του 2000, οι διασκεδαστικές γραμμές και ο διάλογος μεταξύ των δύο ηθοποιών είχαν ως στόχο να πείσουν τους καταναλωτές να διαλέξουν έναν Mac. Τώρα ο ηθοποιός Justin Long προσλήφθηκε για να λάβει μέρος σε μια νέα σειρά από διαφημίσεις για τις συσκευές Huawei.

Long

Σε ένα από τα βίντεο, ο Justin Long έδινε συνέντευξη για μια θέση διευθυντή σε μια νέα διαφήμιση για το Mate της Huawei 9. Το βίντεο επαινεί την ισχυρή μπαταρία του Mate 9 που μπορεί να κρατήσει δύο ημέρες χωρίς καμία φόρτιση, καθώς και τις προηγμένες δυνατότητες της κάμερας του.

Προβάλλει επίσης και την εικονική βοηθό Alexa AI της Amazon, που ενσωματώνεται στην Mate της Huawei 9. Η δεύτερη διαφήμιση δείχνει το MateBook της Huawei να παίρνει μέρος σε μια οντισιόν σε μια νέα παραγωγή, ενώ το Mate 9 και ο Justin Long παρακολουθούν την απόδοση του notebook.

Οι νέες διαφημίσεις είναι αρκετά διαφορετικές σε σύγκριση με τις “Get a Mac” διαφημίσεις της Apple, αλλά μερικές ομοιότητες υπάρχουν. Τα βίντεο είναι σύντομα, ο διάλογος είναι ένα αστείο σημείωμα με τον Justin Long να είναι ο μόνος χαρακτήρας, σε αντίθεση με τις “Get a Mac” διαφημίσεις οι οποίες συχνά είχαν guest εμφανίσεις από διάφορες διασημότητες, μια εκ των οποίων ήταν η Gisele Bundchen.

Παρ΄όλα αυτά είναι μια τολμηρή κίνηση από την Huawei να συνεργαστεί με έναν ηθοποιό που για χρόνια συνδεόταν με τα προϊόντα της Apple. Η κίνηση αυτή επιβεβαιώνει την πρόθεση της  Huawei να επεκταθεί στις ΗΠΑ και να αποκτήσει όλο και περισσότερους πελάτες, και η εταιρεία είναι στο σωστό δρόμο.

Η Huawei θα ανακοινώσει την επερχόμενη ναυαρχίδα P10 μέσα στις επόμενες εβδομάδες, η οποία θα λάβει σίγουρα την προσοχή των καταναλωτών με τους φημολογούμενους αισθητήρες Leica και την dual-edge κυρτή οθόνη.

[su_youtube url=”https://www.youtube.com/watch?v=Y12giLyAbYM” width=”640″ height=”380″]https://www.youtube.com/watch?v=B7o0qA4L4So[/su_youtube]

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS