ΑρχικήinetΗ Honor λανσάρει το Dual-Camera Honor 6X στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη

Η Honor λανσάρει το Dual-Camera Honor 6X στις ΗΠΑ και στην Ευρώπη

Το υπό- brand της Huawei η Honor εισήγαγε για πρώτη φορά το mid-range Hοnor 6X smartphone στον κόσμο, τον Οκτώβριο του περασμένου έτους και έκανε το smartphone διατίθεται στην Κίνα αργότερα. Φαίνεται ότι η εταιρεία εκμεταλλεύτηκε την έκθεση των μέσων ενημέρωσης που παρέχεται από  CES 2017 και ανακοίνωσε ότι θα κάνει το Hοnor 6X διαθέσιμο στις ΗΠΑ και την Ευρώπη.

Honor

Το προσιτό mid-range smartphone, Hοnor 6Χ θα πουληθεί στην Ευρώπη με την τιμή των $ 249.99 για την παραλλαγή 3GB μνήμης RAM. Προ- παραγγελίες θα αρχίσουν στις 4 Ιανουαρίου, ενώ οι πωλήσεις θα γίνονται από τις 15 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τους XDA Developers.

Η συσκευή θα αρχίσει να πωλείται στον Ηνωμένο Βασίλειο, την Γερμανία, την Γαλλία, την Ισπανία, την Ιταλία, τις Κάτω Χώρες, την Ρωσία και άλλες ευρωπαϊκές αγορές στις 4 Ιανουαρίου και θα κοστίζει € 249.

Το Hοnor 6Χ έρχεται επίσης με 4GB μνήμη RAM που θα διατεθεί κατά το πρώτο τρίμηνο του 2017 στην τιμή των $ 299,99. Το smartphone κυκλοφορεί στην τιμή των $ 237 σε Κίνα, καθιστώντας την μια από τις πιο προσιτές συσκευές με αρκετά ισχυρά specs.

Το Hοnor 6X έχει μεταλλικό σκελετό με μια οθόνη LCD FHD 5,5 ιντσών και τρέχει με έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 655 SoC. Ο επεξεργαστής περιέχει 4 πυρήνες χρονισμένος στα 2.1GHz και 4 πυρήνες στα 1.7GHz, σε συνδυασμό με την μονάδα επεξεργασίας γραφικών Mali T830-MP2.

Έρχεται σε τρεις διαμορφώσεις, ένα με GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερική μνήμη, και τα άλλα δύο με 4GB μνήμης RAM και 32GB και 64GB μνήμης. Επιπλέον υποστηρίζει κάρτες microSD και έρχεται με μια 3,340mAh μπαταρία με γρήγορη φόρτιση. Το smartphone τρέχει με λειτουργικό Android 6.0 Marshmallow. Η εγκατάσταση της κάμερας με διπλό φακό στο πίσω μέρος είναι ένα από τα πιο σημαντικά σημεία πώλησης, θεωρώντας ότι έχει μια κύρια κάμερα 12MP και μια δευτερεύουσα των 2MP.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS