ΑρχικήinetΔιέρρευσαν εικόνες του LG G6 και δείχνουν εγκατάσταση Dual-Camera

Διέρρευσαν εικόνες του LG G6 και δείχνουν εγκατάσταση Dual-Camera

Η LG υπολόγιζε σε υψηλές πωλήσεις για το G5 την ναυαρχίδα του που κυκλοφόρησε πέρυσι, αλλά το smartphone δεν ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες. Για το επόμενο smartphone της σειράς G, η LG έχει κάνει κάποιες αλλαγές στο σχεδιασμό.

LG

Οι λεπτομέρειες σχετικά το επερχόμενο G6 έχουν διαρροή εδώ και αρκετό καιρό, η τελευταία εικόνα σε SlashLeaks αποκαλύπτει το G6 μέσα σε μια θήκη από έναν άγνωστο κατασκευαστή. Νωρίτερα διέρρευσαν εικόνες που έδειξαν μια ομοιότητα μεταξύ των σχεδίων G5 και G6, με το τελευταίο να έχει κάποια στοιχεία δανεισμένα από το V20, όπως η διπλή ρύθμιση κάμερας στο πίσω μέρος.

Πέρα από αυτό, το πίσω μέρος του τηλεφώνου θα στεγάσει επίσης το φλας LED, τοποθετείται μεταξύ των δύο αισθητήρων της κάμερας, και το σαρωτή δακτυλικών αποτυπωμάτων που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την εγκατάσταση διπλής κάμερας. Οι δύο κάμερες τοποθετούνται σε οριζόντια θέση στο πίσω μέρος.

Είναι δύσκολο να πούμε με βεβαιότητα αν η εταιρεία άλλαξε τον σχεδιασμό της για το επερχόμενο G6. Μερικές εκθέσεις λένε ότι το G6 θα έχει αφαιρούμενη μπαταρία, αλλά είναι δύσκολο να πει κάνεις με σιγουριά σε αυτό το σημείο.

Η εταιρεία αναμένεται να παρουσιάσει το G6 τον Φεβρουάριο, κατά την διάρκεια του MWC 2017 που έχει προγραμματιστεί στην Βαρκελώνη, ενώ το τηλέφωνο θα λανσαριστεί πραγματικά στην αγορά το Μάρτιο. Με αυτό το πρόγραμμα, η LG θα μπορούσε να ψάχνει για να προσελκύσει κάποιους πελάτες πριν η Samsung παρουσιάσει το Galaxy S8 τον Απρίλιο.

Το G6 θα μπορούσε να είναι το πρώτο smartphone που τρέχει με Qualcomm Snapdragon 835 chipset, με βελτιωμένη απόδοση, ασφάλεια και διάρκεια ζωής της μπαταρίας. Το νέο τσιπ θα παρουσιαστεί σε λίγες μόνο μέρες κατά τη διάρκεια της CES 2017. Το G6 θα μπορούσε επίσης να έχει μια οθόνη και θύρα USB 5.3-ιντσών τύπου C, εκτός από 3D γυαλί πάνελ στο πίσω μέρος και μια οθόνη 2.5D στο μπροστινό μέρος.

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS