ΑρχικήinetΗ Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Galaxy Note 8 αυτό το έτος

Η Samsung σχεδιάζει να κυκλοφορήσει το Galaxy Note 8 αυτό το έτος

Μετά το φιάσκο του Galaxy Note 7, κάποιοι σκέφτηκαν ότι η Samsung θα μπορούσε να παραιτηθεί από την σειρά Note εντελώς και να επικεντρωθεί σε μερικά από τα άλλα smartphones της. Ωστόσο η εταιρεία δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει τόσο εύκολα και σχεδιάζει ένα νέο Nοte phablet κατά τη διάρκεια του δεύτερου εξαμήνου του έτους.

Note

Η Business Korea ανέφερε ότι ένας άνθρωπος μέσα στα πράγματα της ηλεκτρονικής βιομηχανίας είπε ότι η Samsung θα κυκλοφορήσει μια νέα Nοte συσκευή φέτος. Το Galaxy Nοte 7 πιστεύεται ότι ήταν το καλύτερο smartphone του περασμένου έτους, πριν αρχίσουν να παίρνουν φωτιά οι συσκευές και να κυκλοφορούν τα βιντεάκια στο διαδίκτυο.

Η Samsung πιστεύεται ότι θα λανσάρει τον Απρίλιο το Galaxy S8 και το Galaxy Nοte 8 θα μπορούσε να το λανσάρει κάποια στιγμή μετά από αυτό. Λαμβάνοντας υπόψη ότι οι δύο προηγούμενες συσκευές Note ανακοινώθηκαν τον Αύγουστο, το νέο Note 8 θα μπορούσε να λανσαριστεί τον ίδιο μήνα του τρέχοντος έτους.

Ένας υπάλληλος από μια συνεργαζόμενη εταιρεία της Samsung δήλωσε «Η Samsung θα παρουσιάσει 2K οθόνες στο Galaxy S8, αλλά θα χρησιμοποιήσει 4K οθόνες στο Galaxy Nοte 8 για να συνειδητοποιήσουμε τις βελτιωμένες λειτουργίες της εικονικής πραγματικότητας (VR). Άκουσα ότι θα συνδεθεί και με το νέο Gear VR». Αυτό σημαίνει ότι η Samsung θα λανσάρει ένα νέο Gear VR μαζί με το Galaxy Note 8.

Οι συσκευές Galaxy Nοte είναι μερικά από τα πιο δημοφιλή phablets εκεί έξω και η Samsung δεν είναι διατεθειμένη να εγκαταλείψει την σειρά ακόμα. Επίσης, η νοτιοκορεάτικη εταιρεία αναμένεται να ανακοινώσει τα αποτελέσματα της έρευνας που έκανε στο Galaxy Note 7 αργότερα αυτό το μήνα.

Η έρευνα διεξήχθη από την οργάνωση ασφαλείας UL με έδρα την Αμερική και η Samsung θα αποκαλύψει επίσης τα αποτελέσματα των ανεξάρτητων ερευνών που διεξάγονται από τον Οργανισμό Κορέας για την Τεχνολογία. Η αιτία των πυρκαγιών του Galaxy Nοte 7 πιστεύεται ότι συνδέεται με τον ηλεκτρονικό σχεδιασμό του υλικού, αλλά αυτό μένει να αποδειχθεί.

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS