ΑρχικήinetΟ 11χρονος εφευρέτης, το μουσικό αποσμητικό, και ο 3D εκτυπωτής

Ο 11χρονος εφευρέτης, το μουσικό αποσμητικό, και ο 3D εκτυπωτής

old-spice-boatΟ 11 χρονος Quinn Sheeran σκέφτηκε πως θα ήταν πολύ διασκεδαστικό μετά το μπάνιο του όταν χρησιμοποιεί το αποσμητικό να ακούει ταυτόχρονα και μουσική. Σήμερα λοιπόν κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο ένα βίντεο που δείχνει το νεαρό εφευρέτη από το New Jersey να κάνει επίδειξη του μουσικού αποσμητικού που κατασκεύασε. Το βίντεο ανέβηκε στο YouTube από τον ξάδελφό του, Charlie May.

Στο παρακάτω βίντεο, ο Quinn μας παρουσιάζει πως με δύο αντικείμενα καθημερινής χρήσης κατάφερε να φτιάξει αυτό που ονειρευόταν. Το βίντεο όμως δεν πέρασε απαρατήρητο από την Old Spice η οποία του έστειλε το ακόλουθο μήνυμα:

Quinn, θέλαμε είμαστε οι πρώτοι που θα σας  συγχαρούμε για τη νίκη του “2013 Quinn for the Winn Achievement in Having Music Play While You Apply Old Spice Deodorant Award”, η οποία είναι μια πολύ μεγάλη τιμητική διάκριση που μόλις την δημιουργήσαμε. Θα θέλαμε επίσης να σας στείλουμε ένα μεγάλο, φανταχτερό 3-D εκτυπωτή, για να μπορέσετε να συνεχίσετε να κάνετε πράγματα που θα κάνουν τον κόσμο ένα καλύτερο μέρος. Παρακαλούμε αναφέρετε στους  γονείς σας να έρθουν σε επαφή μαζί μας, και ευχαριστούμε που είστε ο πιο σημαντικός εφευρέτης όλων των εποχών.

Δείτε το βίντεο

<iframe width=”640″ height=”480″ src=”//www.youtube.com/embed/2eZvEtJ2cYI?rel=0″ frameborder=”0″ allowfullscreen></iframe>

 

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS