ΑρχικήinetO Tony Fadell εξηγεί τη σημαντική διαφορά μεταξύ της Apple και όλων...

O Tony Fadell εξηγεί τη σημαντική διαφορά μεταξύ της Apple και όλων των υπολοίπων

Fadell

O Tony Fadell είναι γνωστός στους κύκλους της Apple ως ο άνθρωπος που θεωρείται ο «πατέρας του iPod» με σημαντική συμμετοχή στην ανάπτυξη του iPhone και σπουδαία πορεία στην Philips πριν προσληφθεί στην Apple το 2001. Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο συνέδριο Bloomberg Design την περασμένη βδομάδα ο Fadell επισήμανε την διαφορά στο να σχεδιάζει κανείς προϊόντα στην Apple και στην Philips.

Σύμφωνα με τον Fadell η διαφορά είναι ότι η Apple στην πραγματικότητα κυκλοφορεί το 99 τοις εκατό των projects που πιστοποιούνται από ένα συγκεκριμένο σημείο και μετά. Στην Philips, από την άλλη μεριά, εννιά στα δέκα projects θα τερματίζονταν ακόμα και αν το project βρισκόταν πολύ κοντά στην κυκλοφορία. «Όταν βρίσκεσαι σε μια κουλτούρα που έχει μια συγκεκριμένη άποψη και κυκλοφορεί οτιδήποτε δημιουργεί ξέρεις ότι θα πρέπει να δώσεις ό,τι καλύτερο μπορείς κάθε φορά», ανέφερε ο Fadell.

O Tony Fadell αποχώρησε από την Apple το 2008. Το 2011 ο Fadell ίδρυσε την Nest και κυκλοφόρησε τον ομώνυμο έξυπνο θερμοστάτη.

Δημήτριος Γεωργουλάς @ GreekAppleNews

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS