ΑρχικήsecurityΓυναίκα από την Καλιφόρνια κατηγορείται για χρήση spyware σε τηλέφωνο αστυνομικού

Γυναίκα από την Καλιφόρνια κατηγορείται για χρήση spyware σε τηλέφωνο αστυνομικού

Μια γυναίκα από την Καλιφόρνια κατηγορείται για την υποκλοπή τηλεφωνικών συνδιαλέξεων ενός αστυνομικού και κατοχή παράνομων συσκευών υποκλοπής, σύμφωνα με το γραφείο του Εισαγγελέα στη Βόρεια Καλιφόρνια.

Ο Εισαγγελέας δήλωσε ότι η Kristin Nyunt, ηλικίας 40 ετών, φαίνεται να έχει υποκλέψει επικοινωνίες που πραγματοποιούνταν από έναν αστυνομικό, στο κινητό του τηλέφωνο.

Η Nyunt είναι η πρώην σύζυγος του αστυνομικού διοικητή John Nyunt και έχει ήδη καταδικαστεί σε οκτώ χρόνια και τέσσερις μήνες φυλάκιση, αφού ομολόγησε την ενοχή της τον Ιούλιο σε πέντε κατηγορίες για κλοπή ταυτότητας, δύο κατηγορίες για απάτη σε δίκτυο υπολογιστών, μια κατηγορία για διάρρηξη οικίας και δύο κατηγορίες για πλαστογραφία.

Στις τελευταίες κατηγορίες, ο εισαγγελέας δήλωσε ότι η Nyunt χρησιμοποιούσε παράνομο spyware, συμπεριλαμβανομένων των Mobistealth, StealthGenie, και mSpy, για να υποκλέψει “ευαίσθητη επικοινωνία των αρχών επιβολής του νόμου” σε πραγματικό χρόνο. Η Nyunt πρέπει να τοποθέτησε το spyware στο τηλέφωνο ενός αστυνομικού κρυφά, αν και τα δικαστικά έγγραφα δεν περιγράφουν λεπτομερώς πώς και γιατί.

woman

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS