HomeinetMcAfee patents a new technology that prevents illegal downloads

McAfee patents a new technology that prevents illegal downloads

Η εταιρεία ασφάλειας McAfee κατοχύρωσε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας μια νέα τεχνολογία που θα αποτρέπει στο κοινό την πρόσβαση at πειρατικές ταινίες and μουσική όταν βρίσκονται online. Ηη νέα εφαρμογή, η οποίο θα διευρύνει τις υπηρεσίες του ήδη υπάρχοντος SiteAdvisor, will μπορεί να ανιχνεύσει και να μπλοκάρει πειρατικό υλικό From οποιαδήποτε ιστοσελίδα. Σαν πρόσθετο μέτρο θα Presents στους χρήστες νόμιμες alternatives.

mcafee-blackΟι κατόχων πνευματικών δικαιωμάτωνon Years προσπαθούν να οδηγήσουν τις μηχανές αναζήτησης και τους παρόχους Διαδικτύου στο να μλοκάρουν τις ιστοσελίδες που περιέχουν παράνομο υλικό, καθιστώντας με αυτόν τον τρόπο δυσκολότερη την πρόσβαση at ενδιαφερόμενους χρήστες, αναφέρει το Torrentfreak.

Μέχρι σήμερα οι προσπάθειες αυτές ήταν μάταιες, but η McAfee παρουσίασε αυτή τη νέα Technology που θα ευχαριστήσει at least τους δικαιούχους. The νέο δίπλωμα ευρεσιτεχνίας που κατατέθηκε στην California περιγράφει ένα σύστημα που μπορεί να αποτρέψει σthe users την πρόσβαση από κάθε πειρατικό περιεχόμενο.

Με τίτλο «Ανίχνευση και prevention of κατανάλωσης illegal περιεχομένου στο internet,” το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας καλύπτει μια μεγάλη blocklist και μέσω αυτής θα μπορεί να warns τους καταναλωτές ή να εμποδίσει εντελώς την πρόσβαση τους σε αυτές τις Websites.


The following διάγραμμα εξηγεί πως λειτουργεί η εφαρμογή.

 

mcafee

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Subscribe to the Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS