ΑρχικήinetΤο Oculus Rift μπορεί να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του 2016

Το Oculus Rift μπορεί να κυκλοφορήσει κατά τη διάρκεια του 2016

Oculus_rift_consumer-6-600x337

Το Oculus Rift συνεχίζει να είναι η συσκευή εικονικής πραγματικότητας που υποτίθεται ότι θα οδηγήσει στην επανάσταση της τεχνολογίας κατά τα επόμενα χρόνια.

Αλλά πολλοί οπαδοί ανησυχούν για το γεγονός ότι η πλατφόρμα στερείται σαφούς τιμής και ημερομηνίας έναρξης, ακόμη και αν το τελικό μοντέλο ανάπτυξης βρίσκεται ήδη στα χέρια των δημιουργών παιχνιδιών.

Η ηγετική εταιρεία Palmer Luckey λέει τώρα ότι όσοι θέλουν να πάρουν περισσότερες πληροφορίες θα μπορούσαν να τις έχουν μέχρι το τέλος της ερχόμενης εκδήλωση CES, η οποία θα λάβει χώρα από τις 6 έως και τις 8 Ιανουαρίου  στο Λος Άντζελες.

Σχόλια ενός παίκτη που ξεκίνησε τις φήμες ότι αυτός είναι ο τόπος όπου το Oculus Rift θα αποκαλύψει το μέλλον του, συμπεριλαμβανομένης της τιμής του βασικού πακέτου για τους πελάτες του. Και όταν η προ-παραγγελία μπορεί να ξεκινήσει γι ‘αυτό, ο δημιουργός του έργου φάνηκε να αναγνωρίζει ότι αυτή θα μπορούσε να είναι μια καλή στιγμή για μια αποκάλυψη.

Εκπρόσωποι της εταιρείας δεν έχουν επιβεβαιώσει επίσημα ότι έχουν μεγάλα σχέδια για την CES, αλλά συνεχίζουν να λένε ότι σχεδιάζουν να παρέχουν περισσότερες πληροφορίες αμέσως μετά την Πρωτοχρονιά, το οποίο σημαίνει κατά πάσα πιθανότητα πριν από το τέλος του Ιανουαρίου.

Η αποκάλυψη της τιμής του Oculus Rift και η ημερομηνία έναρξης δεν σημαίνουν ότι όλη η τεχνολογία που απαιτεί η επανάσταση της εικονικής πραγματικότητας είναι έτοιμη. Η εταιρεία έχει καταστήσει σαφές ότι οι ειδικοί ελεγκτές παρακολούθησης, το Oculus touch, μπορεί να μην φτάσουν πριν από το φθινόπωρο του τρέχοντος έτους, λόγω δοκιμών που αποκάλυψαν αλλαγές στην εργονομία και την γενική μηχανική που πρέπει να γίνουν.

Η Palmer Luckey έχει επίσης προτείνει ότι η τιμή του Oculus Rift μπορεί να είναι υψηλότερη από ό, τι ορισμένοι παίκτες μπορούν να περιμένουν, με τους αναλυτές να λένε ότι θα μπορούσε να ανέρχεται σε κάτι περισσότερο από 400 δολάρια ή ευρώ.

Τα βίντεο παιχνίδια είναι μόνο ένας από τους τομείς που επιδιώκουν να χρησιμοποιήσουν την εικονική πραγματικότητα για να χαρίσουν εμπειρίες που είναι τόσο κλασικές όσο και ελκυστικές για τους παίκτες.

Ένα από τα μεγαλύτερα εμπόδια που στέκεται στο δρόμο της επανάστασης της VR είναι ο περιορισμένος αριθμός των τίτλων υψηλού προφίλ που θα την υποστηρίξουν όταν κυκλοφορήσει.

Το Oculus Rift έχει αγοραστεί από το Facebook, το οποίο έχει μακροπρόθεσμα σχέδια να χρησιμοποιήσει την τεχνολογία για να βελτιώσει την επικοινωνία και την αλληλεπίδραση του χρήστη.

Η συσκευή αντιμετωπίζει ανταγωνισμό από το Vive, που δημιουργήθηκε από την HTC και τη Valve, το PlayStation VR για το PlayStation 4, και άλλες πλατφόρμες από μικρότερους κατασκευαστές.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS