ΑρχικήUpdatesMeta: Διαγράφει όλους τους λογαριασμούς Oculus;

Meta: Διαγράφει όλους τους λογαριασμούς Oculus;

Η Meta ανακοίνωσε σήμερα, πως όσοι δεν μεταφέρουν τον λογαριασμό τους από το Oculus στη Meta θα χάσουν την πρόσβασή τους σε όλα τα παιχνίδια και τις αγορές εντός εφαρμογών μέχρι το τέλος του μήνα.

Meta Oculus

Σε ένα email που απεστάλη σε ορισμένους χρήστες του Quest, η Meta προειδοποίησε ότι αν δεν ενσωματώσετε τον Oculus λογαριασμό σας σε λογαριασμό Meta μέχρι τις 29 Μαρτίου, δεν θα διαγράψει μόνο τον λογαριασμό σας, αλλά θα χάσετε την πρόσβαση σε όλα τα στοιχεία του λογαριασμού σας, συμπεριλαμβανομένων παιχνιδιών, DLC, επιτευγμάτων και προσφορές του καταστήματος.

Δείτε επίσης: Η NSO Group καλείται να δώσει τον source code του Pegasus spyware στη Meta

Το 2021, κατά τη μετονομασία του Facebook σε Meta, ο τεχνολογικός γίγαντας αποκάλυψε τα σχέδιά του για την απόσυρση της μάρκας Oculus με στόχο την απλοποίηση της «επωνυμίας» του. Αυτό περιλάμβανε τη μετονομασία του Oculus Quest σε αυτόνομα VR headset της σειράς Meta Quest. Τον Ιούνιο του 2022, η Meta ανακοίνωσε τη δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού Meta, παρέχοντας μια πιο προσιτή εναλλακτική λύση στους ιδιοκτήτες των Quest για τη σύνδεση στο headset τους χωρίς την ανάγκη δημιουργίας λογαριασμού στο Facebook. Αυτό ήταν ένα σημαντικό βήμα, καθώς προηγουμένως αποτελούσε σημαντικό μειονέκτημα για τους ιδιοκτήτες του Quest 2.

Meta Oculus

Οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν τον λογαριασμό τους χωρίς πρόβλημα στην πλατφόρμα Meta μεταβαίνοντας στον επίσημο ιστότοπο της Meta. Ωστόσο, πρέπει να χρησιμοποιούν την ίδια διεύθυνση email που συνδέονται με τον Oculus λογαριασμό τους για τα παιχνίδια, τα store credits και άλλα δεδομένα.

Πηγή: ign

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS