ΑρχικήinetΟ Αριθμός επίσημων Πωλήσεων BlackBerry PRIV έρχεται στις 18 Δεκεμβρίου

Ο Αριθμός επίσημων Πωλήσεων BlackBerry PRIV έρχεται στις 18 Δεκεμβρίου

blackberry-priv

Είστε οπαδός των BlackBerry και αναρωτιέστε αν η αγαπημένη σας εταιρεία θα συνεχίσει να παράγει συσκευές τα επόμενα χρόνια;

Λοιπόν, είναι πιθανό να μάθουμε εάν ή όχι το BlackBerry PRIV ήταν αρκετά επιτυχές ώστε να επιτρέψει στην καναδική εταιρεία να ξεκινήσει κάποια smartphones κατά τους προσεχείς μήνες, στις 18 Δεκεμβρίου .Η εταιρεία μόλις επιβεβαίωσε ότι θα ανακοινώσει τα δημοσιονομικά της αποτελέσματα για το 2ο τρίμηνο του 2016, τα οποία θα πρέπει επίσης να περιλαμβάνουν τον αριθμό των πωλήσεων PRIV , στις 18 Δεκεμβρίου.

Έχουν υπάρξει πολλές φήμες γύρω από τις πωλήσεις του PRIV, αλλά θα καταλαγιάσουν σε λιγότερο από δύο εβδομάδες από τώρα.

Παρά το γεγονός ότι το smartphone έλαβε πολλές θετικές κριτικές από τους πελάτες όσο και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, το BlackBerry PRIV μπορεί να μην πουλήθηκε σε ένα τόσο μεγάλο αριθμό όσο οι fans του θέλουν να ελπίζουν.

Εάν ελπίζετε σε μια σειρά six-figure, ίσως να απογοητευτείτε

Σε προηγούμενο άρθρο μας σχετικά με τις πωλήσεις του BlackBerry PRIV δώσαμε έμφαση στο γεγονός ότι τα στατιστικά στοιχεία που συγκεντρώθηκαν από το Android Apps Store ενδέχεται να δείξουν ένα μάλλον ζοφερό μέλλον για το καναδικό slider . Όλες οι Android εφαρμογές που είναι αποκλειστικά διαθέσιμες στο BlackBerry PRIV διαμορφώθηκαν σε 10.000 – 50.000 εγκαταστάσεις, γεγονός που εγείρει το ερώτημα αν αυτός είναι και ο πραγματικός αριθμός των ιδιοκτητών που χρησιμοποιούν ενεργά τις νεοαποκτηθείσες συσκευές τους.

Με μόνο 50.000 συσκευές BlackBerry PRIV να πωλούνται σε ένα μήνα δεν φαίνεται πάρα πολύ ενθαρρυντικό σημάδι, το οποίο είναι και ο λόγος που ελπίζουμε ότι αυτοί οι αριθμοί είναι λάθος και ότι το καναδικό slider πούλησε εκατοντάδες χιλιάδες αντ ‘αυτού.

Λοιπόν, θα μάθουμε περισσότερα σχετικά με τις πωλήσεις του PRIV στα μέσα Δεκεμβρίου, όταν η εταιρεία είναι πιθανό να ανακοινώσει πόσα Android slider κατάφερε να πουλήσει σε λιγότερο από δύο μήνες.

Επί του παρόντος, το PRIV είναι διαθέσιμο για αγορά σε αρκετές χώρες, όπως ο Καναδάς, η Γερμανία, το Χονγκ Κονγκ, η Ολλανδία, οι Ηνωμένες Πολιτείες και το Ηνωμένο Βασίλειο. Ωστόσο, οι πελάτες μπορούν να παραγγείλουν το smartphone από οπουδήποτε στον κόσμο, αλλά θα πρέπει να πληρώσουν για τη μεταφορά και, σε ορισμένες περιπτώσεις, τελωνειακά τέλη.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS