ΑρχικήinetSightsurvey: Ελέγξτε τις κάμερές σας μέσω ενός site

Sightsurvey: Ελέγξτε τις κάμερές σας μέσω ενός site

Sightsurvey: Ελέγξτε τις κάμερές σας μέσω ενός site
Τα συστήματα ασφαλείας της Sightlogix, Sightsurvey, μπορούν να προστατεύσουν επικοινωνίες που δεν θέλετε να γίνουν γνωστές στις κρατικές μυστικές υπηρεσίες ή οπουδήποτε αλλού που θεωρείτε πως υπάρχει περίπτωση να σας παρακολουθούν. Το Sightlogix ανιχνεύει τις παραβιάσεις σε πραγματικό χρόνο και ειδοποιεί τον αρμόδιο την ίδια ακριβώς στιγμή, σε αντίθεση με αλλα προγράμματα συστημάτων ασφαλείας που απλώς βιντεοσκοπούν το χώρο.

Το καινούριο εργαλείο τρίτης γενιάς της Sightlogix ονομάζεται Sightsurvey και επιτρέπει στους χρήστες να χειριστούν με ευκολία το σύστημα ασφαλείας τους μέσω ενός site.

Το εργαλείο αυτό απευθύνεται σε κάθε επαγγελματία που ασχολείται με συστήματα ασφάλειας όπως αρχιτέκτονες, μηχανικούς ή χειριστές ηλεκτρονικών υπολογιστών γενικότερα.

Πως λειτουργεί;

Το tool χρησιμοποιεί το google maps και επιτρέπει στο χρήστη να εντοπίζει σημαντικά στοιχεία όπως, να ανιχνεύει το εύρος εκπομπής της συσκευής πχ. μιας κάμερας, ή σημεία όπου η ορατότητα είναι περιορισμένη. Δίνεται η δυνατότητα στο χρήστη να προγραμματίσει τον αριθμό των καμερών που θα τεθούν σε λειτουργεία καθώς επίσης και το εύρος εκπομπής τους ώστε να εντοπιζουν έναν άνθρωπο ή κάποιο όχημα το οποίο βρίσκεται στο πεδίο όπου παρακολουθείτε.

Το περιβάλλον του Sightsurvey δημιουργήθηκε με νέα χαρακτηριστικά που το καθιστούν εύχρηστο και φιλικό προς το χρήστη. Επιτρέπει με ένα κλικ να τροποποιήσεις το ήδη υπάρχον περιβάλλον. Όπως για παράδειγμα να αλλάξεις τον σχεδιασμό της ιστοσελίδας.

Τα συστήματα ασφαλείας της Sightlogix μπορούν να προστατεύσουν επικοινωνίες που δεν θέλετε να γίνουν γνωστές στις κρατικές μυστικές υπηρεσίες ή οπουδήποτε αλλού που θεωρείτε πως υπάρχει περίπτωση να σας παρακολουθούν.

Το Sightlogix ανιχνεύει τις παραβιάσεις σε πραγματικό χρόνο και ειδοποιεί τον αρμόδιο την ίδια ακριβώς στιγμή, σε αντίθεση με αλλα προγράμματα συστημάτων ασφαλείας που απλώς βιντεοσκοπούν το χώρο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS