ΑρχικήinetΝέα ενημέρωση της Microsoft διορθώνει ελάττωμα στην οθόνη των laptop

Νέα ενημέρωση της Microsoft διορθώνει ελάττωμα στην οθόνη των laptop

microsoft-surface-book-23.0Η ενημέρωση firmware για το Surface Book της Microsoft είναι τώρα διαθέσιμη για download

Οι πρώτοι αγοραστές του Surface Book έχουν ήδη προβλήματα που αφορούν “τον απόλυτο φορητό υπολογιστή,” και ένα από αυτά προκαλεί αναλαμπές στην οθόνη σε τυχαίες χρονικές στιγμές, είτε στην επιφάνεια εργασίας ή όταν εκτελούνται άλλες εφαρμογές.

Η Microsoft είχε ήδη αναγνωρίσει το θέμα από τα τέλη της περασμένης εβδομάδας, και σήμερα η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει την πρώτη αναβάθμιση του firmware που έρχεται να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα και να βελτιώσει τη γενική απόδοση της συσκευής.

Το νέο firmware ονομάζεται Σύστημα ενημέρωσης υλικού 11/2/2015 και περιλαμβάνει HD Graphics 520 driver update στην έκδοση 20.19.15.4308, η οποία, σύμφωνα με τη Microsoft, «αντιμετωπίζει ορισμένα ζητήματα προβολής, συμπεριλαμβανομένων και ορισμένων που κάνουν την οθόνη να τρεμοπαίζει.” Αυτό σημαίνει ότι τα προγράμματα γραφικών driver είναι αυτά που προκαλούν το τρεμούλιασμα της οθόνης, οπότε φροντίστε να τα ενημερώσετε σε περίπτωση που έχετε δει το ίδιο πρόβλημα στη συσκευή σας.

Καμία διόρθωση για Windows Hello bug

Ταυτόχρονα, η νέα έκδοση firmware έρχεται επίσης με μια ενημέρωση για το πρόγραμμα ήχου της οθόνης στην έκδοση 8.20.0.650, η οποία περιλαμβάνει τη συμβατότητα με τις αναβαθμίσεις στο πρόγραμμα γραφικών.

Εν τω μεταξύ, οι χρήστες έχουν βρει ένα νέο θέμα με το Surface Book, που αυτή τη φορά προκαλείται από τα Windows Hello, το οποίο φαίνεται να οδηγεί σε τεράστια διαρροή της μπαταρίας, ειδικά σε κατάσταση αναμονής. Ενώ ορισμένοι εργαζόμενοι της εταιρείας έχουν ήδη επιβεβαιώσει ότι η Microsoft εξετάζει τις εκθέσεις, αυτή η νέα έκδοση του firmware δεν περιλαμβάνει καμία διόρθωση για αυτό το ελάττωμα, οπότε το κλείσιμο των Windows Hello φαίνεται να παραμένει η μόνη λύση μέχρι να υπάρξει επιδιόρθωση.

Το Surface Book είναι το πρώτο laptop της Microsoft στην ιστορία και έρχεται με πολύ ισχυρό hardware, συμπεριλαμβανομένων i5 και i7 επεξεργαστές, μέχρι και 16 GB μνήμης RAM, και 1 TB αποθηκευτικού χώρου, κάρτα γραφικών NVIDIA, και ένα αποσπώμενο πληκτρολόγιο που επιτρέπει στη συσκευή να μετατραπεί σε notebook σε μόλις ένα δευτερόλεπτο.

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS