ΑρχικήinetVideo tweets και Group Direct Messaging σύντομα στο Twitter

Video tweets και Group Direct Messaging σύντομα στο Twitter

Είτε πρόκειται για προσπάθεια εξέλιξης ή λόγω ανταγωνισμού στο χώρο της κοινωνικής δικτύωσης, το Twitter εξελίσσεται συνεχώς με νέα χαρακτηριστικά. Επόμενη λειτουργία: ομαδική ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων (DMs) και βίντεο tweets.

Twitter
Το Τwitter πιθανόν να αισθάνεται τον ανταγωνισμό από το Facebook και κάθε άλλο κοινωνικό δίκτυο, που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ως μια πλατφόρμα ανταλλαγής άμεσων μηνυμάτων. Γι’ αυτόν τον λόγο ενσωματώνουν λειτουργία για ιδιωτικές συνομιλίες για groups.

Αυτά θα είναι DMs που λειτουργούν ως hangout convos, και δεν είναι απαραίτητο για τα μέλη του group να είναι follower o ένας του άλλου. Το μόνο που χρειάζεται είναι η αποδοχή της εν λόγω ομάδας. Όταν ένας χρήστης προστεθεί σε μια ομάδα, θα λάβει σύντομα μια ειδοποίηση.

Όταν η νέα έκδοση του Τwitter θα βγει στο App Store και το Google Play, οι χρήστες θα είναι σε θέση να δημιουργήσουν βίντεο επί τόπου, να κάνουν γρήγορη επεξεργασία και να δημοσιεύσουν αυτό το βίντεο ώστε οι followers toyw να μπορούν να το δουν αμέσως. Η υπηρεσία είναι live, αλλά κανένας (εκτός από τους προνομιακούς τύπους λογαριασμών όπως ο Neil Patrick Harris), δεν μπορεί να την χρησιμοποιήσει.

“Θα εφαρμόσουμε αυτές τις λειτουργίες για χρήση από όλους τους χρήστες μέσα στις επόμενες ημέρες”, επιβεβαιώνει το Τwitter. “Θα είστε σε θέση να συμμετάσχετε σε ομάδα συνομιλιών όπου άλλοι άνθρωποι έχουν αρχίσει με σας, και να παρακολουθήσετε κάποιο από τα δημόσια βίντεο που οι χρήστες δημοσιεύουν.”

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS