ΑρχικήGamingΟ Streamer Kai Cenat Κλαίει Μετά από Ήττα στο Elden Ring

Ο Streamer Kai Cenat Κλαίει Μετά από Ήττα στο Elden Ring

Kai Cenat Elden Ring

Η πρόοδος του Kai Cenat στο Elden Ring, ο φιλόδοξος στόχος του και η συναισθηματική μάχη του με το Red Wolf Boss!

ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ:

  • Η συναισθηματική μάχη του Kai Cenat με το boss του Elden Ring, Red Wolf, αντανακλά την πρόκληση του παιχνιδιού.
  • Ο φιλόδοξος στόχος να ολοκληρωθεί το Elden Ring σε ένα συνεχές stream αποδεικνύεται ως μια δύσκολη πρόκληση για τον παίκτη που παίζει για πρώτη φορά.
  • Η πρόοδος του Kai Cenat στο παιχνίδι, σημειωμένη από ένα υψηλό αριθμό θανάτων και τεχνικά προβλήματα, δημιουργεί αμφιβολίες για την ικανότητά του να πετύχει τον μαραθώνιο στόχο του.

Δείτε επίσης: Animal Well: Ελληνικό Review

Κατά τη διάρκεια του μαραθωνίου streaming του Elden Ring, ο Kai Cenat βρέθηκε ανίκανος να συγκρατήσει τα δάκρυά του μετά από επανειλημμένες αποτυχίες να νικήσει τον Red Wolf του Radagon. Εκπληκτικά, αυτή η μάχη με το boss δεν θεωρείται συνήθως δύσκολη για τους περισσότερους έμπειρους παίκτες του Elden Ring. Το 2023, η Bandai Namco αποκάλυψε τη λίστα των πιο δύσκολων boss fight, όπου ο Radagon της Golden Order έκανε μια εμφάνιση, ωστόσο ο Red Wolf δεν κατάφερε να καταλάβει μια θέση ανάμεσα στους πρώτους πέντε.

Ανακοινώθηκε στις 9 Μαΐου, ο μαραθώνιος stream του Elden Ring κάνει ντεμπούτο με ένα teaser trailer υψηλής ποιότητας Hollywood που παρουσιάζει τον πρωταγωνιστή του stream, Kai Cenat, δίπλα σε δύο εμβληματικούς χαρακτήρες του Elden Ring: τη Malenia και τον δυνατό αντίπαλό της, Let Me Solo Her. Στο teaser αναδείχθηκε ο φιλόδοξος στόχος του Kai Cenat να ολοκληρώσει το παιχνίδι σε μια μόνη αδιάκοπη συνεδρία, όπως αναφέρεται στην περιγραφή: “Δεν θα αποσυρθώ από το stream μέχρι να νικήσω το παιχνίδι.” Αυτή η τολμηρή δήλωση ακολουθεί την παραδοχή του streamer ότι είναι πρωτάρης παίκτης, ενισχύοντας περαιτέρω την πρόκληση.

Δείτε ακόμα: Netflix: Τα 5 νέα παιχνίδια που έρχονται το Μάιο!

@pbkclips

Kai Cenat realizes he’s not built for this 100+ Hour Elden Ring stream as he starts crying during a boss fight😭😭#kaicenat #eldenring #eldenringgameplay #crying #fyp @Kai Cenat

♬ original sound – PBK

Μετά από ένα δύσκολο ξεκίνημα, το οποίο περιλάμβανε μια εξάωρη μάχη εναντίον του Tree Sentinel, ο Kai Cenat άρχισε να κατανοεί τα Mechanics του Elden Ring. Ωστόσο, ένα boss fight αποδείχτηκε το τέλος του: ο Red Wolf του Radagon. Μετά από υπομονή στα χέρια αυτού του αντιπάλου, ο Kai βρέθηκε στο όριο του να αποχωρήσει από το παιχνίδι. Πλησίασε την κάμερα, αποκαλύπτοντας τα δάκρυά του από απογοήτευση στις χιλιάδες θεατές, οι οποίοι φάνηκε να εμπνέονται από τον αγώνα του.

Δείτε επίσης: Hades 2: Σημείωσε Ρεκόρ Παικτών στο Steam

Kai Cenat Elden Ring
Radagon Red Wolf boss

Μπορεί ο Kai Cenat να Νικήσει το Elden Ring σε 100 Ώρες;

Η κύρια ιστορία του Elden Ring απαιτεί περίπου 60 ώρες για να ολοκληρωθεί κατά μέσο όρο. Ωστόσο, ορισμένοι παίκτες έχουν δαπανήσει έως και 15 ώρες για να νικήσουν απλώς ένα boss, εμφανίζοντας σημαντική μεταβλητότητα στον χρόνο παιχνιδιού από έναν παίκτη σε έναν άλλο. Αυτή η διαφοροποίηση έχει προκαλέσει προδιαθέσεις σχετικά με την ικανότητα του Kai Cenat να κατακτήσει το τελικό boss του παιχνιδιού και να επιτύχει τον στόχο του να ολοκληρώσει το Elden Ring σε μία μόνο συνεδρία.

Δείτε ακόμα: Ανακοινώθηκε το Batman: Arkham Shadow για το Meta Quest 3

Τα τρέχουσα στατιστιά του Kai Cenat δεν τον βοηθούν. Μετά από παιχνίδι για μόλις 30 ώρες, ο αριθμός των θανάτων του έφτανε τις 424 φορές. Αυτός ο αριθμός είναι εντυπωσιακά κοντά στον μέσο αριθμό θανάτων για ένα ολόκληρο παιχνίδι Elden Ring ανάμεσα σε άλλους παίκτες, δείχνοντας ότι ο Kai έχει κάνει αρκετά αδιάφορη πρόοδο μέχρι στιγμής. Προσθέτοντας στην πρόκληση, το PC του άρχισε να αντιμετωπίζει προβλήματα αποτυχιών μετά από 32 ώρες streaming, αφήνοντας τους θεατές αβέβαιους για το μέλλον του μαραθωνίου και εάν ο streamer του έτους 2023 θα το εγκαταλείψει αναστατωμένος.

Πηγή: gamerant

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS