ΑρχικήUpdatesApple: Αντικαθιστά την παλιά Apple Card με καινούρια

Apple: Αντικαθιστά την παλιά Apple Card με καινούρια

Η Apple Card, που κυκλοφόρησε στις ΗΠΑ το 2019, αποτελεί την ιδανική επιλογή όταν χρησιμοποιείται με το Apple Pay.

apple card

Παρ’ όλα αυτά, η Apple προσφέρει επίσης μια κάρτα από τιτάνιο (Titanium Card) για τις αγορές σε καταστήματα που δεν υποστηρίζουν ανέπαφες συναλλαγές. Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι οι πρώτες εκδόσεις της Apple Card πλησιάζουν τη λήξη τους, με την Apple να ξεκινά τη διαδικασία αντικατάστασής τους με νέες κάρτες για τους κατόχους.

Διαβάστε ακόμη: Τι να περιμένετε στην επερχόμενη εκδήλωση Let Loose της Apple

Ορισμένες κάρτες τιτανίου της Apple προσεγγίζουν τη λήξη τους.

Οι πρώτοι κάτοχοι της Apple Card ξεκίνησαν να λαμβάνουν ειδοποιήσεις μέσω email από την Apple, οι οποίες τους ενημερώνουν ότι η κάρτα από τιτάνιο (Titanium Card) τους πρόκειται σύντομα να λήξει, σύμφωνα με πληροφορίες από το MacRumors. Λόγω της έλλειψης χαραγμένων πληροφοριών στην επιφάνεια της Titanium Apple Card εκτός από το όνομα του κατόχου, οι χρήστες δεν είχαν καμία ένδειξη σχετικά με την ημερομηνία λήξης της κάρτας. Ωστόσο, πλέον είναι γνωστό ότι η διάρκεια ζωής της κάρτας είναι περίπου πέντε χρόνια.

Σε πρόσφατο email, η Apple ανακοίνωσε ότι οι κάτοχοι της κάρτας θα λάβουν αυτόματα μια νέα κάρτα από τιτάνιο στη διεύθυνση χρέωσής τους. Επιπλέον, η εταιρεία επισημαίνει ότι οι πελάτες μπορούν να συνεχίσουν τη χρήση της Apple Card μέσω Apple Pay σε όλες τις διαθέσιμες τοποθεσίες.

Αποστέλλουμε μια νέα κάρτα από τιτάνιο στη διεύθυνση χρέωσής σας, εξασφαλίζοντας ότι θα μπορείτε να πραγματοποιείτε αγορές σε φυσικά καταστήματα αδιάκοπα. Να θυμάστε ότι, ακόμα και πριν λάβετε τη φυσική κάρτα, η Apple Card σας παραμένει πλήρως λειτουργική για αγορές μέσω Apple Pay σε οποιοδήποτε σημείο αποδοχής. Η νέα σας κάρτα τιτανίου θα φτάσει εντός δύο εβδομάδων από την ημερομηνία της ενημέρωσης.

Μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την κάρτα τιτανίου σας μέχρι τη λήξη της ή μέχρι να ενεργοποιήσετε τη νέα σας κάρτα. Επίσης, έχετε τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσετε την κάρτα σας μέσω του Apple Pay και τον αριθμό της εικονικής κάρτας για αγορές σε καταστήματα που δεν αποδέχονται ακόμα το Apple Pay, είτε εισάγοντας τον αριθμό σας μέσω της εφαρμογής Πορτοφόλι, είτε χρησιμοποιώντας την Αυτόματη Συμπλήρωση στο Safari.

apple card

Δείτε επίσης: Σφάλμα αφήνει χρήστες έξω από λογαριασμούς Apple ID

Η εταιρεία ανακοίνωσε επίσης ότι η νέα κάρτα θα συνοδεύεται από μια προπληρωμένη ετικέτα αποστολής, παρέχοντας τη δυνατότητα στους κατόχους να δώσουν την παλιά τους Apple Card προς ανακύκλωση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Apple Card είναι διαθέσιμη μόνο στις ΗΠΑ.

Πηγή: 9to5mac.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS