ΑρχικήinetΤι να περιμένετε στην επερχόμενη εκδήλωση Let Loose της Apple

Τι να περιμένετε στην επερχόμενη εκδήλωση Let Loose της Apple

Στην πιο πρόσφατη έκδοση του ενημερωτικού δελτίου Power On, ο Mark Gurman του Bloomberg παρουσίασε λεπτομερώς μερικά από τα προϊόντα που προβλέπει ότι η Apple θα ανακοινώσει στην επερχόμενη εκδήλωση “Let Loose” στις 7 Μαΐου.

Δείτε επίσης: Apple ID: Θα μετονομαστεί σε «Apple Account»;

Πρώτον, ο Gurman υποστηρίζει πλέον ότι υπάρχει “μεγάλη πιθανότητα” τα νέα μοντέλα iPad Pro να διαθέτουν το επόμενης γενιάς τσιπ M4 της Apple, αντικαθιστώντας το τσιπ M3 που πρωτοεμφανίστηκε στα MacBook Pro και iMac έξι μήνες πριν. Ανακοίνωσε ότι μια σημαντική καινοτομία του επερχόμενου τσιπ M4 θα είναι μια εξελιγμένη Neural Engine, η οποία θα ενισχύσει την απόδοση σε εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης. Εκτιμά επίσης ότι η Apple θα παρουσιάσει το νέο iPad Pro ως μια κορυφαία συσκευή με τεχνητή νοημοσύνη στην εκδήλωση Let Loose.

Apple Let Loose

Δεύτερον, ανέφερε ότι το επερχόμενο Apple Pencil, το οποίο αναμένεται να παρουσιαστεί στην εκδήλωση, θα διαθέτει για πρώτη φορά απτική ανάδραση. Παρόλο που δεν παρέχονται λεπτομέρειες σχετικά με τη λειτουργικότητά του, ενδέχεται το Apple Pencil να ενσωματώσει έναν μικρό Taptic Engine που θα προκαλεί δονήσεις κατά την αλλαγή εργαλείων σχεδίασης ή κατά τη χρήση της φημολογούμενης χειρονομίας “συμπίεσης“.

Δείτε ακόμα: Apple: Ενδέχεται να διαιρέσει το App Store της σε δύο μέρη

Τρίτον, τόνισε πως η Apple σχεδιάζει επίσης να αποκαλύψει στην εκδήλωση Let Loose, μια εντυπωσιακή έκδοση του iPad Air με οθόνη 12,9 ιντσών, καθώς και ένα πλήρως επανασχεδιασμένο Magic Keyboard ειδικά για το iPad.

Η παρουσίαση της Apple ξεκινά στις 7 Μαΐου, στις 7 το πρωί ώρα Ειρηνικού (10 το πρωί Ανατολική ώρα), με την αναμετάδοση βίντεο να είναι διαθέσιμη στον ιστότοπο της Apple και στο YouTube.

Δείτε επίσης: Apple: Σχεδιάζει να επιβάλει τέλη και να αξιολογεί εφαρμογές που έχουν ληφθεί εκτός App Store

Η αναμονή για την εκδήλωση “Let Loose” της Apple είναι αναμφισβήτητα υψηλή, καθώς οι φήμες και οι προβλέψεις πυκνώνουν γύρω από τα προσδοκώμενα προϊόντα. Επιπλέον, οι πληροφορίες που διαρρέουν για το επερχόμενο iPad Pro και το καινοτόμο Apple Pencil με απτική ανάδραση στοχεύουν να ενθουσιάσουν ακόμη περισσότερο τους φανατικούς της τεχνολογίας. Στο ήδη υψηλό ενδιαφέρον, προσθέτουν και οι πληροφορίες για το νέο μεγάλου μεγέθους iPad Air και το επανασχεδιασμένο Magic Keyboard. Καθώς η ημερομηνία της εκδήλωσης πλησιάζει, η κοινότητα της τεχνολογίας περιμένει με αγωνία τις ανακοινώσεις της Apple, αναζητώντας την επιβεβαίωση των φημολογούμενων καινοτομιών και ίσως και την αποκάλυψη επιπλέον εκπλήξεων.

Πηγή: macrumors

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS