ΑρχικήinetΤο Gemini στο Android λαμβάνει απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο

Το Gemini στο Android λαμβάνει απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο

Η τεχνητή νοημοσύνη είναι η καινούρια κανονικότητα και θα ανήκει στην καθημερινότητά μας από εδώ και στο εξής. Επομένως, είναι απολύτως απαραίτητο οι εφαρμογές τεχνητής νοημοσύνης στα τηλέφωνα να βελτιώνονται συχνά. Το Android Authority αναφέρει τώρα ότι η Google εργάζεται για να προσθέσει απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο στην εφαρμογή AI, Gemini.

Δείτε επίσης: Το Gemini ήρθε στο Google Messages σε beta έκδοση

Gemini απαντήσεις πραγματικό χρόνο

Το PiunikaWeb και το AssembleDebug κατάφεραν να αποκαλύψουν ένα νέο χαρακτηριστικό στα σκαριά, που σας επιτρέπει να διαβάζετε την απάντηση του απάντηση για να μπορέσετε να την διαβάσετε, αλλά η νέα δυνατότητα θα φέρει την εφαρμογή στο ίδιο επίπεδο με την έκδοσή της στο Web.

Το Gemini δεν είχε την πιο ομαλή πορεία από την έναρξή του. Αρχικά ονομαζόταν Google Bard, ήταν κάπως ανεπαρκές σε σύγκριση με άλλους ανταγωνιστές τεχνητής νοημοσύνης. Ωστόσο, τώρα, η Google φαίνεται να τους προλαβαίνει επιτέλους.

Η βελτίωση των εργασιών θα είναι αρκετά βοηθητική. Ειδικά αν είστε από τους πιο ανυπόμονους (σχεδόν όλοι αυτές τις μέρες) και δεν θέλετε να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για να διαβάσετε μια ολόκληρη παράγραφο. Τώρα, θα διαβάζατε γραμμή προς γραμμή, για να μην βαρεθείτε όσο το Gemini εξακολουθεί να δημιουργεί την απάντησή σας σε πραγματικό χρόνο.

Δείτε ακόμα: Ο Elon Musk επικρίνει ως ρατσιστικές τις εικόνες του Gemini AI

Αυτός είναι, παρεμπιπτόντως, ο τρόπος με τον οποίο λειτουργούν τα περισσότερα chatbot AI, επομένως είναι μια κάπως καθυστερημένη λειτουργία για την εφαρμογή Android του Gemini. Η έκδοση web σάς επιτρέπει να διαβάζετε και σε πραγματικό χρόνο.

Η PiunikaWeb αποκάλυψε πρόσφατα μια άλλη χρήσιμη ενημέρωση που έρχεται στο Gemini – θα μπορεί να ελέγχει το Spotify και άλλες υπηρεσίες ροής μουσικής. Αυτή είναι στην πραγματικότητα μια πολύ μεγάλη βελτίωση, καθώς είναι μια από τις κύριες πτυχές που έλειπε από το Gemini σε σύγκριση με το Google Assistant.

Δείτε επίσης: Το Gemini στο Google App: Νέες Εξελίξεις στο Android

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα των AI Chatbots στην επικοινωνία;

Τα AI Chatbots όπως το Gemini, εκτός από τις απαντήσεις σε πραγματικό χρόνο, προσφέρουν διαθεσιμότητα 24/7. Είναι σε θέση να απαντούν σε ερωτήσεις και να επικοινωνούν με τους χρήστες ανεξαρτήτως της ώρας ή της ημέρας, πράγμα που είναι αδύνατο για τους ανθρώπους. Επιπλέον, τα AI Chatbots μπορούν να χειριστούν πολλαπλές συνομιλίες ταυτόχρονα. Αυτό σημαίνει ότι μπορούν να εξυπηρετούν πολλούς πελάτες ταυτόχρονα, βελτιώνοντας την αποτελεσματικότητα και την παραγωγικότητα της επιχείρησης. Τα AI Chatbots είναι επίσης ικανά για την εκμάθηση και την προσαρμογή. Μέσω της τεχνολογίας Machine Learning, τα chatbots μπορούν να μάθουν από τις προηγούμενες συνομιλίες και να βελτιώνουν τις απαντήσεις τους στο μέλλον. Τέλος, τα AI Chatbots μπορούν να βοηθήσουν στην αυτοματοποίηση των επαναλαμβανόμενων εργασιών. Αυτό μπορεί να ελευθερώσει τον χρόνο των εργαζομένων για πιο σύνθετες και δημιουργικές εργασίες.

Πηγή: phonearena

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS