ΑρχικήinetGoogle Assistant: Μπορεί σύντομα να μετονομαστεί σε Bard

Google Assistant: Μπορεί σύντομα να μετονομαστεί σε Bard

Η επανάσταση της τεχνητής νοημοσύνης της Google επιταχύνεται σε όλο τον κόσμο. Η εταιρεία έχει κυκλοφορήσει το Gemini AI σε τρεις εκδόσεις που λειτουργούν σε μεγάλες μηχανές, έξυπνα τηλέφωνα και πολλά άλλα. Ωστόσο, η μεγαλύτερη αλλαγή από την Google μπορεί να σηματοδοτήσει το τέλος του Google Assistant στο τηλέφωνό σας και να φέρει τον Bard στο προσκήνιο στο άμεσο μέλλον.

Δείτε επίσης: Πώς να απενεργοποιήσετε τον Google Assistant;

Google Assistant

Ο Bard μπορεί να γίνει ο απόλυτος AI βοηθός στα τηλέφωνα, αντικαθιστώντας οριστικά τον παλιό Google Assistant. Τα στοιχεία αυτών των αλλαγών προέρχονται από το 9to5Google, το οποίο παρατήρησε τη νέα αναβάθμιση σε μια εφαρμογή που ανέβηκε στο Play Store.

Μόλις πριν από λίγες εβδομάδες, ήταν δυνατό να δείτε το Assistant γραμμένο στην εφαρμογή και ακόμη και στο μήνυμα εισαγωγής για τους χρήστες. Ωστόσο, η αναφορά λέει ότι η τελευταία ενημέρωση της ίδιας της εφαρμογής δείχνει το Bard ξεχωριστά χωρίς καμία ένδειξη του Assistant πουθενά στον κώδικα. Με γνώση της Google και των συνηθειών της, είναι πιθανό ο Assistant να δώσει τώρα τη θέση του στο Bard, καθώς η εταιρεία αναζητά μια επανασχεδίαση της τεχνητής νοημοσύνης στα κινητά της.

Σημαίνει αυτό ότι η Google είναι έτοιμη να εγκαταλείψει τον Assistant υπέρ του Bard από εδώ και πέρα; Η εταιρεία δεν έχει μιλήσει επίσημα για αυτές τις αλλαγές, τουλάχιστον αυτή τη στιγμή, οπότε θα προτιμούσαμε να περιμένουμε να επιβεβαιώσει η Google την αναβάθμιση και να δούμε εάν κάποια νέα λειτουργία καταφθάνει στους καταναλωτές.

Δείτε ακόμα: Google Assistant: Πώς να διαγράψετε το ιστορικό (voice history);

Κάποιος θα έλεγε ότι με το συνεχώς εξελισσόμενο ChatGPT που τώρα λειτουργεί σε Android τηλέφωνα, ήταν αναπόφευκτο να κοιτάξει η Google τον βοηθό με νέα προσέγγιση. Ο Bard είναι πιθανότατα η σωστή κατεύθυνση για την Google και επιτρέπει στα AI-κεντρικά σχέδιά της να πάρουν σάρκα και οστά.

Η εταιρεία έχει ήδη αποφασίσει να αφαιρέσει περίπου 20 χαρακτηριστικά από τον Assistant, πράγμα που υποδεικνύει ότι κάτι να ετοιμάζεται πίσω από το παρασκήνιο στην Google και τα πιο πρόσφατα ευρήματα το επιβεβαιώνουν. Για ό,τι γνωρίζετε, το “Hey Bard” μπορεί σύντομα να γίνει το λήμμα ενεργοποίησης για τους χρήστες Android που επιθυμούν να ενεργοποιήσουν το AI-powered assistant.

Το Google Assistant μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα μέσω της αυτοματοποίησης των καθημερινών εργασιών. Με τη χρήση των φωνητικών εντολών, μπορείτε να ορίσετε ραντεβού, να στείλετε μηνύματα, να διαχειριστείτε τα e-mail σας και να ελέγξετε τις συσκευές του έξυπνου σπιτιού σας, χωρίς να χρειάζεται να αφιερώσετε χρόνο και προσπάθεια.

Επιπλέον, το Google Assistant μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα μέσω της παροχής άμεσης πρόσβασης σε πληροφορίες. Μπορείτε να ρωτήσετε τον βοηθό για την κατάσταση του καιρού, τις τελευταίες ειδήσεις, τις οδηγίες πλοήγησης, τις συνταγές μαγειρικής και πολλά άλλα, επιτρέποντάς σας να λάβετε τις πληροφορίες που χρειάζεστε γρήγορα και αποτελεσματικά.

Δείτε επίσης: Google Assistant: Χάνει μια σειρά από χαρακτηριστικά

Τέλος, το Google Assistant μπορεί να βελτιώσει την αποδοτικότητα μέσω της εκμάθησης των προτιμήσεών σας και της προσαρμογής των υπηρεσιών του ανάλογα. Με την πάροδο του χρόνου, ο βοηθός μπορεί να κατανοήσει τις συνήθειές σας, τα ενδιαφέροντά σας και τις ανάγκες σας, προσφέροντας πιο εξατομικευμένες και αποτελεσματικές υπηρεσίες.

Πηγή: news18

Absenta Mia
Absenta Miahttps://www.secnews.gr
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS