ΑρχικήUpdatesΤα chat filters του WhatsApp είναι τώρα διαθέσιμα παντού

Τα chat filters του WhatsApp είναι τώρα διαθέσιμα παντού

φίλτρα WhatsApp
  • Αναπτύχθηκαν νέα φίλτρα στο WhatsApp για πιο εύκολη οργάνωση των συνομιλιών, με ξεχωριστές επιλογές φίλτρου για μη αναγνωσμένα μηνύματα και ομαδικές συνομιλίες.
  • Ενώ το φίλτρο για τα μη αναγνωσμένα μηνύματα μπορεί να μην είναι τόσο χρήσιμο, το φίλτρο για τις ομαδικές συνομιλίες θα είναι πολύτιμο για εκείνους που συμμετέχουν σε πολλές ομάδες.
  • Οι χρήστες θα πρέπει να ενημερώσουν την εφαρμογή για να δουν το νέο χαρακτηριστικό, και δεν είναι σαφές εάν θα είναι διαθέσιμο σε συνδεδεμένες συσκευές.

Τα μη αναγνωσμένα μηνύματα στο WhatsApp μπορεί να σας φαίνονται σαν ένα βουνό, αλλά η διάκριση μεταξύ των καρφιτσωμένων συνομιλιών και των άλλων συνομιλιών βοηθάει λίγο. Ωστόσο, τα πράγματα θα έπρεπε να γίνουν πολύ καλύτερα, όπως και έγιναν, καθώς δισεκατομμύρια άνθρωποι χρησιμοποιούν το WhatsApp κάθε μέρα και είναι μία από τις μεγαλύτερες κρυπτογραφημένες εφαρμογές μηνυμάτων στο Android.

Η Meta είχε αρχίσει να εργάζεται φίλτρα για το WhatsApp, του στυλ email, για να διαχωρίσει τα μη αναγνωσμένα μηνύματα και τα ομαδικά μηνύματα στην καρτέλα συνομιλιών πρόσφατα, και αυτό το χαρακτηριστικό επιτέλους κυκλοφορεί για όλους τους χρήστες.

φίλτρα WhatsApp

Δείτε ακόμα: Τα Google Pixel 9 εξοπλίζονται με Samsung Exynos Modem 5400

Ενώ το καρφίτσωμα συνομιλιών βοηθάει μέχρι ένα σημείο, δεν υπάρχει τρόπος να διαχωριστούν οι ομαδικές συνομιλίες από τις ατομικές συνομιλίες, εκτός αν είναι στην καρτέλα Communities. Η Meta άρχισε τις δοκιμές των φίλτρων συνομιλίας για να διαχωρίσει τα μη αναγνωσμένα ή τις ομάδες από όλες τις άλλες συνομιλίες σας τον Ιούλιο του περασμένου έτους. Ωστόσο, οι δοκιμές σταμάτησαν σύντομα και ξανάρχισαν μόνο τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους. Σε μια ανακοίνωση στο κανάλι του στο WhatsApp, ο διευθύνων σύμβουλος της Meta, Mark Zuckerberg, ανακοίνωσε πρόσφατα ότι κάθε χρήστης μπορεί τώρα να φιλτράρει τις συνομιλίες.

Το WABetaInfo δικαίως επισημαίνει ότι το φίλτρο για τα μη αναγνωσμένα μηνύματα δεν είναι πολύ χρήσιμο επειδή από προεπιλογή, η εφαρμογή εμφανίζει τις μη αναγνωσμένες συνομιλίες στην κορυφή, ή ακριβώς κάτω από τις καρφιτσωμένες συνομιλίες σας. Ωστόσο, το φίλτρο για τις ομαδικές συνομιλίες θα πρέπει να είναι ανεκτίμητο για όποιον δεν έχει μεταβεί στο Communities ή είναι μέλος πολλαπλών ομάδων.

Δείτε επίσης: Spotify: Νέα λειτουργία “Music Pro” για μια απολαυστική μουσική εμπειρία

Όταν η επιλογή είναι διαθέσιμη στη συσκευή σας, θα δείτε τρία κουμπιά σχήματος «χαπιού», με τις ετικέτες Όλα, Μη Αναγνωσμένα και Ομάδες να εμφανίζονται σε έναν οριζόντιο καρούλι, πάνω από την κορυφαία συνομιλία στην καρτέλα Συνομιλίες.

Φαίνεται ότι αυτό το χαρακτηριστικό δεν θα είναι μια αλλαγή στην πλευρά του διακομιστή και θα πρέπει να ενημερώσετε το WhatsApp από το Play Store για να επωφεληθείτε από την αλλαγή. Επιπλέον, ο Zuckerberg δεν διευκρινίζει εάν θα απολαύσουμε αυτήν την ευκολία και στις συνδεδεμένες συσκευές. Παρόλο που η εφαρμογή και οι προγραμματιστές της επιδεικνύουν προθυμία να εφαρμόσουν τα σχόλια των χρηστών, ευχόμαστε μόνο οι αλλαγές να εφαρμόζονταν πιο γρήγορα.

Πηγή: androidpolice

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS