ΑρχικήUpdatesiPhone 16: Με άλλη διάταξη στις κάμερες και δύο νέα κουμπιά

iPhone 16: Με άλλη διάταξη στις κάμερες και δύο νέα κουμπιά

Leak-αρίστηκε νέο render του iPhone 16 το οποίο μας αναδεικνύει την νέα διάταξη στις κάμερες και δύο νέα κουμπιά.

Ενώ τα κανονικά μοντέλα iPhone 16 μπορεί να διατηρήσουν το ίδιο μέγεθος οθόνης με τα τρέχοντα μοντέλα, μπορεί να είναι συγκριτικά μεγαλύτερες οι αναβαθμίσεις από σχεδιαστική άποψη από τα Pro μοντέλα. Αυτό οφείλεται στο γεγονός ότι κατά τη φήμη πρέπει να έχουν μια λεπτή κάμερα καθώς και δύο νέα κουμπιά. Ένα render CAD που δημοσιεύτηκε στο X του phonearena δείχνει πώς ίσως φαίνεται το iPhone 16.

Δείτε επίσης: iPhone SE 4: Αποκαλύφθηκε ο Σχεδιασμός του σε CAD renders

Όπως και το iPhone 16 Pro, αναμένεται το iPhone 16 να έχει το ίδιο γενικό σχεδιασμό με τον προκάτοχό του. Επιπλέον, το τηλέφωνο θα συνεχίσει να έχει οθόνη 6,1” ιντσών, αντί να είναι εξοπλισμένο με μεγαλύτερες οθόνες όπως τα Pro μοντέλα του. Ωστόσο, η Apple φαίνεται να έχει τουλάχιστον τρεις αλλαγές σχεδιασμού σχεδιασμένες γι’ αυτό.

Ο διαρρέον Majin Bu μοιράστηκε μαζί μας σκίτσα CAD του iPhone 16. Η εικόνα φαίνεται να επιβεβαιώνει ότι το τηλέφωνο θα έχει μια «νήσο κάμερας» παρόμοιο με το iPhone X με κάμερες κύρια και ultra-wide που είναι κατάκαμπτες οριζόντια. Η μονάδα φλας τοποθετείται έξω από το προεξέχον.

Αυτή η διάταξη θα επιτρέπει, πιθανώς, στο iPhone 16 να τραβάει spatial video τα οποία μπορούν να παίξουν στα ακουστικά Vision Pro. Αυτή η λειτουργία περιορίζεται προς το παρόν στο iPhone 15 Pro.

Δείτε ακόμα: Apple Vision Pro: Βελτιώσεις στο Personas και στο Eyesight!

Ο διακόπτης σίγασης πάνω από τα κουμπιά έντασης φαίνεται να έχει αντικατασταθεί από το κουμπί Δράσης που κυκλοφόρησε στο iPhone 15 Pro πέρυσι. Οι χρήστες μπορούν να αναθέσουν οποιαδήποτε ενέργεια πραγματοποιούν συχνά στο κουμπί, όπως το να ανάψουν το Φακό.

iPhone 16

Δείτε ακόμα: iOS 18: Θα είναι τελικά το πιο σημαντικό software update στην ιστορία του iPhone;

Από την άλλη πλευρά, κάτω από το κουμπί ενεργοποίησης, μπορούμε να δούμε το υποτιθέμενο κουμπί Καταγραφής. Αναμένεται ότι αυτό το νέο κουμπί θα διευκολύνει τη φωτογραφία σε οριζόντια κατεύθυνση. Αναφέρεται ότι το κουμπί θα είναι πιεστικά ευαίσθητο και εκτός από το να λαμβάνει φωτογραφίες και βίντεο, θα σας επιτρέπει επίσης να κάνετε πράγματα όπως προσαρμόσετε την εστίαση και να μεγεθύνετε και να σμικρύνετε.

Τα iPhone 16 και 16 Plus αναφέρεται ότι θα τροφοδοτούνται από τον (ακόμη μη ανακοινωμένο) επεξεργαστή A18 ο οποίος θα χτιστεί στην διαδικασία 3nm της TSMC και θα μπορούσε να προσφέρει περισσότερη μνήμη RAM από τα τρέχοντα μοντέλα. Εάν θα είναι αρκετά καλό για να το καταστήσει τα καλύτερα τηλέφωνα του 2024 παραμένει να φανεί.

Πηγή: phonearena

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS