ΑρχικήgamingΗ αξιολόγηση του Shin Megami Tensei 5: Vengeance στην Κορέα

Η αξιολόγηση του Shin Megami Tensei 5: Vengeance στην Κορέα

Το Shin Megami Tensei 5: Vengeance αξιολογήθηκε στη Νότια Κορέα, ως μια πλήρης έκδοση του παιχνιδιού ρόλων για το Nintendo Switch πριν αφαιρεθεί γρήγορα.

Δείτε επίσης: Splatoon 3 Fresh Season 2024: Φέρνει νέα όπλα και εξοπλισμό

Κορέα Shin Megami Tensei 5

Καθώς αναφέρει το Gematsu, η φημολογούμενη πλήρης έκδοση του Shin Megami Tensei 5: Vengeance εμφανίστηκε στην ιστοσελίδα της Επιτροπής Βαθμολόγησης και Διαχείρισης Παιχνιδιών της Νότιας Κορέας, η οποία συνήθως διαρρέει ανακοινώσεις για παιχνίδια που δεν έχουν ανακοινωθεί. Αυτή η καταχώρηση έχει αφαιρεθεί από τότε μαζί με μια ανάρτηση σε ένα φόρουμ στη νοτιοκορεατική ιστοσελίδα Ruliweb.

Το Shin Megami Tensei 5: Vengeance θα ήταν μια ανανεωμένη έκδοση του πρωτότυπου, το οποίο κυκλοφόρησε αποκλειστικά στο Switch το 2021, με διάφορες βελτιώσεις και ακόμα και επιπλέον περιεχόμενο. Ένας γνωστός leaker ανέφερε ότι αυτή η πλήρης έκδοση βρισκόταν υπό ανάπτυξη από τον Ιούνιο του 2023, όπως ανέφερε τότε το Gematsu.

Δείτε ακόμα: Nintendo Switch 2: Συμβατότητα και Βελτιωμένα Παιχνίδια

Υπάρχει επίσης προηγούμενο για μια ενημερωμένη έκδοση, καθώς η εταιρεία Atlus έκανε το ίδιο με το Shin Megami Tensei 4, κυκλοφορώντας το Shin Megami Tensei 4: Apocalypse τρία χρόνια αργότερα. Καθώς το πέμπτο παιχνίδι κυκλοφόρησε το 2021, αυτό θα μπορούσε να καθιστά το 2024 ένα πιθανό έτος κυκλοφορίας για την πλήρη έκδοσή του.

Η Atlus είχε μεγάλη επιτυχία και με τις επανεκδόσεις της σειράς Persona – που προέκυψε ως παρακλάδι του Shin Megami Tensei – μέσω παιχνιδιών όπως το Persona 4 Golden και το Persona 5 Royal. Πρόσφατα κυκλοφόρησε το Persona 3 Reload, αλλά αυτό ήταν ένας πλήρης αναβαθμισμός αντί για μια πλήρη έκδοση.

Δείτε επίσης: Hearthstone: Ενημέρωση Year Of The Pegasus Core Set

Το Shin Megami Tensei Vείναι ένα βιντεοπαιχνίδι ρόλων του 2021 που αναπτύχθηκε και δημοσιεύτηκε από την Atlus για το Nintendo Switch. Αποτελεί μέρος της σειράς Shin Megami Tensei, της κεντρικής σειράς του μεγαλύτερου franchise Megami Tensei. Παραγωγή του δημιουργού του Shin Megami Tensei IV, Kazuyuki Yamai, σχεδιάστηκε ως ένα υβρίδιο μεταξύ του Shin Megami Tensei III: Nocturne και του Shin Megami Tensei IV, με μηχανισμούς παιχνιδιού που επιστρέφουν, όπως η αντιμετώπιση δαιμόνων.

Ο πρωταγωνιστής, ένας συνηθισμένος μαθητής γυμνασίου, και οι σχολικοί του φίλοι Yuzuru Atsuta και Ichiro Dazai παγιδεύονται από έναν μυστηριώδη σεισμό και μεταφέρονται στο Da’at, μια εναλλακτική αποκαλυπτική εκδοχή του Τόκιο μέσα σε μια παντοδύναμη μάχη μεταξύ αγγέλων και δαιμόνων.

Πηγή: ign

Absenta Mia
Absenta Miahttps://secnewsgr.kinsta.cloud
Being your self, in a world that constantly tries to change you, is your greater achievement

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS