ΑρχικήinetΜεταφορές κεφαλαίων bitcoin ανέρχονται σε 500 εκ. $ εβδομαδιαίως

Μεταφορές κεφαλαίων bitcoin ανέρχονται σε 500 εκ. $ εβδομαδιαίως

Σύμφωνα με παγκόσμια στατιστικά στοιχεία κρυπτογράφησης (bitcoin), έχουν καταγραφεί εβδομαδιαίες μεταφορές, 500 εκατομμυρίων $ από περιουσιακά στοιχεία.

bitcoin μεταφορές

Τα παγκόσμια κεφάλαια bitcoin κατέγραψαν περίπου 500 εκατομμύρια δολάρια σε μεταφορές την προηγούμενη εβδομάδα, με τη μεγαλύτερη ποσότητα να σημειώνεται από την έγκριση της spot ETF Bitcoin από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ στις 10 Ιανουαρίου, σύμφωνα με πληροφορίες της CoinShares.

Διαβάστε ακόμη: White Phoenix: Νέα online έκδοση του εργαλείου αποκρυπτογράφησης ransomware

Το Bitcoin Trust Fund (GBTC) της Grayscale Investments, σημείωσε μεταφορές ύψους 2,2 δισεκατομμυρίων δολαρίων την προηγούμενη εβδομάδα. Αυτό αυξάνει το συνολικό ποσό των μεταφορών σε πάνω από 5 δισεκατομμύρια δολάρια από τις 26 Ιανουαρίου, σύμφωνα με τις πληροφορίες.

Το ποσοστό διαχείρισης του 1,5% στο αμοιβαίο κεφάλαιο – το υψηλότερο από όλα τα spot ETF Bitcoin στην αγορά – ευθύνεται εν μέρει για τις πρόσφατες μεταφορές. Άλλοι παράγοντες περιλαμβάνουν την πώληση των μετοχών GBTC από την FTX, ανέρχοντας σε τουλάχιστον 600 εκατομμύρια δολάρια, καθώς και τα κέρδη που αποκόμισαν οι επενδυτές από την έκπτωση του αμοιβαίου κεφαλαίου κατά τα προηγούμενα χρόνια, σύμφωνα με την έρευνα της Kaiko.

Την Παρασκευή, το GBTC κατέγραψε μεταφορές ύψους 255 εκατομμυρίων δολαρίων, σηματοδοτώντας την πρώτη θετική ημέρα ροών για τα ETF Bitcoin που εδρεύουν στις ΗΠΑ. Ανάμεσα σε αυτά τα ταμεία περιλαμβάνεται και το GBTC. Σύμφωνα με τη JPMorgan Chase & Co., τα 10 ταμεία έλαβαν συνολικά 15 εκατομμύρια δολάρια κατά την προηγούμενη εβδομάδα.

bitcoin μεταφορές

Δείτε επίσης: Εταιρείες που επικεντρώνονταν σε εξόρυξη Bitcoin, στρέφονται στο AI

Καθώς παρατηρούσαμε τη μείωση των συναλλαγών την προηγούμενη εβδομάδα, φαίνεται ότι η διαφημιστική καμπάνια για αυτά τα ETF μειώνεται, εισέρχοντας σε ένα πιο φυσιολογικό περιβάλλον ροής, σύμφωνα με αναλυτές της JPMorgan.

Πηγή: economictimes

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS