ΑρχικήgamingOpen Roads: Τι Νέο Φέρνει η Αλλαγή Ημερομηνίας Κυκλοφορίας

Open Roads: Τι Νέο Φέρνει η Αλλαγή Ημερομηνίας Κυκλοφορίας

Εν μέσω αναμονής για την επίσημη κυκλοφορία του Open Roads, εξετάζουμε το ταξίδι που ξεδιπλώνεται πίσω από την αναβολή του παιχνιδιού.

Εν μέσω αναμονής για την επίσημη κυκλοφορία του Open Roads, εξετάζουμε το ταξίδι που ξεδιπλώνεται πίσω από την αναβολή του παιχνιδιού.

Η εταιρεία Annapurna αναβάλλει την κυκλοφορία του επερχόμενου παιχνιδιού περιπέτειας με αφήγηση, Open Roads, κατά μερικές εβδομάδες, ώστε η ομάδα να κάνει μια περαιτέρω επιμέλεια. Πλέον, έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει στις 28 Μαρτίου αντί για την αρχικά προγραμματισμένη ημερομηνία των 22 Φεβρουαρίου. Η απόφαση λήφθηκε για να “εξασφαλίσει την πλέον λειτουργική εμπειρία για τους παίκτες”, δήλωσε εκπρόσωπος της Annapurna στο Engadget.

Δείτε ακόμα: Κριτική του Enshrouded: Το καλύτερο σύστημα κατασκευής

Η Annapurna ανακοίνωσε μια μικρή καθυστέρηση στην κυκλοφορία του Open Roads, του πολυαναμενόμενου παιχνιδιού περιπέτειας. Η νέα ημερομηνία κυκλοφορίας έχει τεθεί για τις 28 Μαρτίου, με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας του τίτλου για τους παίκτες.

Το Open Roads υπόσχεται ένα ταξίδι στο παρελθόν με την 16χρονη Tess Devine και τη μητέρα της, Opal, προσφέροντας μια νοσταλγική εμπειρία με χειροποίητες κινούμενες εικόνες και συναρπαστικά οικογενειακά μυστικά που πρόκειται να αποκαλυφθούν.

Η απόφαση της Annapurna να αναβάλει την κυκλοφορία αποδεικνύει την δέσμευση της στην παραγωγή ενός υψηλής ποιότητας τίτλου. Οι παίκτες μπορούν να περιμένουν ένα περισσότερο εκλεπτυσμένο παιχνίδι στις 28 Μαρτίου, υποδεικνύοντας ένα πιο ενδιαφέρον ταξίδι στον κόσμο του Open Roads.

Δείτε επίσης: To Horizon Forbidden West Complete Edition Έρχεται στα PC τον Μάρτιο

Το Open Roads, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να προεπισκοπήσουμε νωρίτερα αυτό το μήνα, είναι μια εμπειρία με έντονο νοσταλγικό χαρακτήρα που ακολουθεί την 16χρονη Tess Devine (με φωνητική υποκριτική της Kaitlyn Dever) και τη μητέρα της, Opal (Keri Russel), σε ένα οδοιπορικό για να εξερευνήσουν το παρελθόν της οικογένειάς τους. Διαθέτει χειροποίητες κινούμενες εικόνες και, φυσικά, υπόσχεται την αποκάλυψη βαθιών, σκοτεινών οικογενειακών μυστικών. Θα είναι διαθέσιμο για Xbox, PlayStation, Nintendo Switch και PC.

Συνοψίζοντας, η αναβολή της κυκλοφορίας του Open Roads από την Annapurna αναδεικνύει τη δέσμευσή τους για την παροχή μιας εξαιρετικής εμπειρίας στους παίκτες. Η απόφαση αυτή επιτρέπει στην ομάδα να επικεντρωθεί στη βελτίωση του τίτλου, υπόσχοντας ένα παιχνίδι που θα ανταποκρίνεται στις υψηλές προσδοκίες των οπαδών. Καθώς πλησιάζουμε προς τη νέα ημερομηνία κυκλοφορίας στις 28 Μαρτίου, οι λάτρεις των παιχνιδιών αναμένουν με ανυπομονησία την αποκάλυψη των μυστικών και την ανακάλυψη της συναρπαστικής ιστορίας που τους περιμένει.

Πηγή πληροφοριών: engadget.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS