ΑρχικήGamingΣυνεργασία Blizzard και EFG: Ανακοινώνεται η Overwatch Champions Series

Συνεργασία Blizzard και EFG: Ανακοινώνεται η Overwatch Champions Series

Με την εισαγωγή της Overwatch Champions Series, τα esports αλλάζουν προς την καλύτερη κατεύθυνση με τη σφραγίδα της Blizzard και της EFG.

Με την εισαγωγή της Overwatch Champions Series, τα esports αλλάζουν προς την καλύτερη κατεύθυνση με τη σφραγίδα της Blizzard και της EFG.

Μετά το πέρας του Overwatch League, η Blizzard ανακοίνωσε νέα σχέδια για τον ανταγωνιστικό κύκλο του Overwatch esports.Η εταιρεία έθεσε τέλος στο Overwatch League στο τέλος της σεζόν του 2023. “Θα επικεντρωθούμε στη δημιουργία του οράματός μας για ένα αναζωογονημένο πρόγραμμα esports,” ανέφερε η ομάδα κοινωνικών μέσων του Overwatch esports τότε. “Ανυπομονούμε να μοιραστούμε περισσότερα μαζί σας καθώς οι λεπτομέρειες ολοκληρώνονται.”

Δείτε επίσης: Helldivers 2: Αποστολές, Επιχειρήσεις και Ανάκτηση Πλανητών

Αυτές οι λεπτομέρειες έχουν πλέον ολοκληρωθεί, και αυτή την εβδομάδα η Blizzard ανακοίνωσε μια συνεργασία με την ESL Faceit Group (EFG), μια εταιρεία esports που ανήκει στην πολύ συζητημένη Savvy Games Group της Σαουδικής Αραβίας. Οι δύο εταιρείες στοχεύουν να υποδεχθούν μια “νέα εποχή του Overwatch 2 esports” σε ένα “ανοιχτό και συμπεριληπτικό ανταγωνιστικό οικοσύστημα”, ως μέρος μιας πολυετούς συμφωνίας. Όλο αυτό θα είναι γνωστό ως το Overwatch Champions Series, ή OWCS. “Η OWCS εισάγει μια νέα εποχή στο Overwatch esports, τηρώντας παράλληλα τις παραδόσεις και το πάθος που έχουν χτιστεί από το Overwatch esports,” πρόσθεσε ο Craig Levine, συν-διευθυντής εκτελεστικός διευθυντής της EFG.

Λεπτομέρειες σχετικά με τους προκριματικούς αγώνες σε περιφερειακό επίπεδο μπορούν να βρεθούν στον ιστότοπο του Overwatch 2.

Δείτε ακόμα: Ο Solid Snake Κάνει Επίσημη Είσοδο στο Fortnite με τη Νέα Ενημέρωση

Η Savvy Gaming Group είναι θυγατρική εταιρεία του Public Investment Fund, μιας πρωτοβουλίας που προεδρεύει ο Πρίγκιπας Μοχάμεντ Μπιν Σαλμάν. Ο Πρίγκιπας, ένας υψηλά συζητούμενος χαρακτήρας, κατηγορείται από τη CIA για τη δολοφονία του δημοσιογράφου της Washington Post, Τζαμάλ Κασόγκι, το 2018. Παράλληλα, η κυβέρνησή του στη Σαουδική Αραβία διατηρεί το διάσημο άσχημο ανθρώπινο δικαίωμα, με την ομοφυλοφιλία να είναι ακόμα ποινικοποιημένη και οι τιμωρίες να κυμαίνονται από μαστίγωμα έως θανατική ποινή.

Η κυβέρνηση της Σαουδικής Αραβίας έχει σταδιακά αυξάνει τις επενδύσεις της στην αγορά βιντεοπαιχνιδιών. Πέρυσι, φαίνεται ότι ήταν σε διαπραγματεύσεις με τη Σουηδική συγκροτημένη Embracer, προτού αυτή η συμφωνία καταλήξει τελικά σε αδιέξοδο.

Πηγή πληροφοριών: eurogamer.net

SecNews
SecNewshttps://www.secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS