ΑρχικήGamingNintendo: Νέο Pastel Pink χρώμα για τα χειριστήρια Joy-Cons

Nintendo: Νέο Pastel Pink χρώμα για τα χειριστήρια Joy-Cons

Η Nintendo ανακοίνωσε ότι θα κυκλοφορήσει ένα νέο ζευγάρι Joy-Cons σε απαλό ροζ χρώμα, ταιριάζοντας με την κυκλοφορία του αποκλειστικού παιχνιδιού Princess Peach: Showtime για το Nintendo Switch.

Nintendo χρώμα

Η Nintendo παρουσίασε ένα ζευγάρι Joy-Cons σε απαλό ροζ χρώμα τριαντάφυλλου, συνοδευόμενο από μια λεζάντα που αποκαλύπτει ότι το σετ θα είναι διαθέσιμο για περιορισμένο χρονικό διάστημα σε επιλεγμένα καταστήματα λιανικής και στο My Nintendo Store. Η τιμή δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη, αλλά η Nintendo επιβεβαίωσε ότι τα Joy-Cons θα κυκλοφορήσουν στις 22 Μαρτίου, την ίδια ημέρα που θα κυκλοφορήσει το Princess Peach: Showtime στο υβριδικό σύστημα gaming.

Δείτε ακόμη: Το νέο παιχνίδι Peach της δίνει μεταμορφώσεις σαν της Barbie

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Nintendo κυκλοφορεί χειριστήρια Joy-Con με παστέλ χρώμα. Πέρυσι, η εταιρεία παρουσίασε τέσσερα σετ παστέλ χρωμάτων, εμπνευσμένα από το καλοκαίρι και ταιριάζοντας απόλυτα με την εποχή. Ένα από αυτά ήταν ένα έντονο ροζ παστέλ. Ωστόσο, όπως φαίνεται και στην φωτογραφία παραπάνω, το νέο ζευγάρι Joy-Cons είναι πιο ανοιχτόχρωμο και ταιριάζει ακόμα περισσότερο στην εποχή που θα κυκλοφορήσει – κάτι που είναι απολύτως λογικό, καθώς κυκλοφορεί την άνοιξη.

Nintendo χρώμα

Το Princess Peach: Showtime μόλις κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ που παρουσιάζει τις εκπληκτικές μεταμορφώσεις της Ninja και της Cowgirl.

Πηγή: ign.com

SecNews
SecNewshttps://secnews.gr
In a world without fences and walls, who need Gates and Windows
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS