ΑρχικήgamingKim Kardashian: Hollywood: Τέλος εποχής για το παιχνίδι

Kim Kardashian: Hollywood: Τέλος εποχής για το παιχνίδι

Το “Kim Kardashian: Hollywood“, που υπήρξε ένα εξαιρετικά δημοφιλές role-playing παιχνίδι για κινητά, αποσύρεται μετά από σχεδόν μια δεκαετία.

Το παιχνίδι επέτρεπε στους παίκτες να αντικατοπτρίζουν τη ζωή της Kardashian δημιουργώντας ένα avatar. Στόχος ήταν η αύξηση της φήμης και η κοινωνική ανέλιξη. Οι χρήστες μπορούσαν να κατεβάσουν δωρεάν στη συσκευή τους το role-playing game τόσο στο iOS όσο και στο Android. Τα πραγματικά έσοδα για την Kim Kardashian προέρχονταν από τις αγορές εντός εφαρμογής, όπως η αγορά εικονικών ρούχων και αξεσουάρ για το avatar. Κάπως έτσι, το παιχνίδι παρήγαγε έσοδα 700.000 $ την ημέρα, λίγο μετά την κυκλοφορία του τον Ιούνιο του 2014.

Δείτε επίσης: Tetris: Ένας 13χρονος είναι ο πρώτος άνθρωπος που κέρδισε το παιχνίδι

Οι παίκτες έχουν εκφράσει θετικά σχόλια για την ποικιλία των δραστηριοτήτων και των επιλογών που προσέφερε το παιχνίδι. Επιπλέον, πολλοί εκτίμησαν την αληθοφανή απεικόνιση της ζωής των διασημοτήτων, που περιλαμβάνει τόσο τις πολυτελείς εμφανίσεις και τα events, όσο και τις προκλήσεις που αντιμετωπίζουν.

Kim Kardashian: Hollywood MOBILE GAME

Ωστόσο, υπάρχουν και αρνητικά σχόλια, κυρίως σχετικά με το σύστημα αγοράς εντός του παιχνιδιού. Μερικοί παίκτες θεωρούν ότι το παιχνίδι ενθαρρύνει την υπερβολική δαπάνη πραγματικών χρημάτων.

Παρ’ όλα αυτά, το Kim Kardashian: Hollywood υπήρξε ένα από τα πιο δημοφιλή παιχνίδια στον τομέα του lifestyle gaming, με μια σταθερή και αφοσιωμένη βάση παικτών.

Είμαι τόσο ευγνώμων και ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου όλους όσους αγάπησαν και έπαιξαν το «Kim Kardashian: Hollywood» τα τελευταία 10 χρόνια“, είπε η Kardashian σε μια δήλωση. “Αυτό το ταξίδι σήμαινε τόσα πολλά για μένα, αλλά συνειδητοποίησα ότι ήρθε η ώρα να εστιάσω αυτή την ενέργεια σε άλλα πάθη“.

Δείτε επίσης: “Elder Scrolls II: Daggerfall Remake στο Unity – Η Απόλυτη Εμπειρία RPG Επιστρέφει”

Το παιχνίδι έγινε αμέσως πολύ δημοφιλές και υπήρξε μια από τις πιο σημαντικές επιτυχίες του προγραμματιστή του, Glu Mobile. Η εταιρεία είχε πει νωρίτερα ότι η εφαρμογή είχε τουλάχιστον 145 εκατομμύρια λήψεις και απέφερε έσοδα 160 εκατομμυρίων δολαρίων τα δύο πρώτα χρόνια κυκλοφορίας της.

Η Glu εκμεταλλεύτηκε αυτή την επιτυχία και δημιούργησε άλλα παιχνίδια βασισμένα σε άλλες διασημότητες, όπως η Britney Spears και ο διάσημος σεφ Gordon Ramsay. Η εταιρεία τελικά αγοράστηκε από την Electronics Arts το 2021 για 2 δισεκατομμύρια δολάρια.

Η Kardashian ευχαρίστησε την Glu και τους “πολλούς ανθρώπους που εργάστηκαν επιμελώς για να το κάνουν επιτυχία“. “Θα εμπνέομαι για πάντα από αυτή την κοινότητα που χτίσαμε μαζί“, λέει η επιχειρηματίας.

Δείτε επίσης: Κυκλοφορεί το Heart Stealing Test του Persona 5: The Phantom X

Η Kim Kardashian όπως και η διάσημη οικογένειά της έχει χτίσει μια τεράστια αυτοκρατορία τα τελευταία χρόνια και σίγουρα δεν χρειάζεται ένα mobile παιχνίδι για να αυξήσει τα έσοδά της. Την τελευταία δεκαετία, έχει δημιουργήσει πολλές επιτυχημένες επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένου του brand εσωρούχων και ενδυμάτων Skims, που πρόσφατα επεκτάθηκε στην πώληση ανδρικών ρούχων.

Πηγή: edition.cnn.com

Digital Fortress
Digital Fortresshttps://www.secnews.gr
Pursue Your Dreams & Live!

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS