Αρχικήgaming"Elder Scrolls II: Daggerfall Remake στο Unity - Η Απόλυτη Εμπειρία RPG...

“Elder Scrolls II: Daggerfall Remake στο Unity – Η Απόλυτη Εμπειρία RPG Επιστρέφει”

Ανακαλύψτε το Elder Scrolls II: Daggerfall εκ νέου στο Unity με ένα εντυπωσιακό Remake που αφυπνίζει τη μαγεία του κλασικού RPG.

Ανακαλύψτε το Elder Scrolls II: Daggerfall εκ νέου στο Unity με ένα εντυπωσιακό Remake που αφυπνίζει τη μαγεία του κλασικού RPG.

Η μεγαλύτερη δημιουργία στη σειρά Elder Scrolls μέχρι σήμερα, το Elder Scrolls II: Daggerfall, έχει γίνεi πλήρως remake στο Unity από μια αφοσιωμένη ομάδα οπαδών, γνωστή ως Daggerfall Workshop. Η νέα έκδοση προσφέρει αρκετές βελτιώσεις στην εμπειρία παιχνιδιού και γραφικά ενημερώσεις στο κλασικό RPG του 1996. Αυτό το κομμάτι αποτελεί μια εξαιρετική ευκαιρία για τους φαν των RPG της Bethesda, προσφέροντας επίσης εκτενή υποστήριξη για mods.

Δείτε επίσης: WoW Seeds of Renewal 10.2.5 patch: Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε

Η ομάδα Daggerfall Workshop ξεκίνησε την ανάπτυξη του Daggerfall Unity πριν από περίπου δεκαετία, με στόχο να προσφέρει μια ανοικτού κώδικα ανακατασκευή του παιχνιδιού με έναν πιο σύγχρονο κινητήρα. Ο στόχος αυτός έγινε πραγματικότητα με την έκδοση 1.0 του Daggerfall Unity. Το παιχνίδι περιλαμβάνει όλο τον κόσμο του Daggerfall, αλλά με νέα χαρακτηριστικά που το καθιστούν πιο προσβάσιμο για το σύγχρονο κοινό, όπως ανανεωμένοι έλεγχοι πρώτου προσώπου, υποστήριξη για οθόνες υψηλής ανάλυσης και βελτιωμένες αποστάσεις προβολής.

Φυσικά, ένα RPG της Bethesda δεν είναι ολοκληρωμένο χωρίς mods, και το Daggerfall Unity υποστηρίζει αυτούς. Mods όπως το D.R.E.A.M. (Daggerfall Remaster Enchanted Art Mod) αναβαθμίζουν τα γραφικά του παιχνιδιού, ενώ άλλοι δημιουργούν νέες αποστολές και εταιρείες για εξερεύνηση. Υπάρχουν ακόμη mods που αλλάζουν τον τρόπο λειτουργίας της μάχης.

Δείτε ακόμα: Ενημέρωση Fortnite 28.10: Ημερομηνία Κυκλοφορίας και άλλα

Η ανακατασκευή είναι δωρεάν και απλά απαιτεί από τους παίκτες να αποκτήσουν μια δωρεάν αντίγραφο της DOS έκδοσης του Daggerfall, να κατεβάσουν και να εγκαταστήσουν το Daggerfall Unity και να το κατευθύνουν προς την τοποθεσία του αρχείου του παιχνιδιού. Για όσους δεν έχουν εξερευνήσει τα παλαιότερα παιχνίδια της Bethesda, το Daggerfall Unity είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να το κάνουν.

Το remake του Elder Scrolls II: Daggerfall στο Unity από τους οπαδούς του Daggerfall Workshop αποτελεί μια εντυπωσιακή προσπάθεια που προσφέρει ανανεωμένη εμπειρία στους λάτρεις των RPG. Η έκδοση Daggerfall Unity 1.0 προσφέρει νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις, καθιστώντας το παιχνίδι προσβάσιμο και ελκυστικό. Με εκτεταμένη υποστήριξη για mods, οι παίκτες μπορούν να προσαρμόσουν την εμπειρία τους, δίνοντας μια νέα διάσταση στον κόσμο του Daggerfall. Το remake αποτελεί μια δωρεάν ευκαιρία για να ανακαλύψουν τη μαγεία του παιχνιδιού με σύγχρονο τρόπο.

Πηγή πληροφοριών: https://www.gamespot.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS