ΑρχικήgamingWoW Seeds of Renewal 10.2.5 patch: Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε

WoW Seeds of Renewal 10.2.5 patch: Όσα Πρέπει να Γνωρίζετε

“Βήματα στον μαγευτικό κόσμο του WoW με το Seeds of Renewal και το 10.2.5 Patch. Περιηγηθείτε σε νέες εμπειρίες και ανακαλύψτε τα πάντα!”

"Βήματα στον μαγευτικό κόσμο του WoW με το Seeds of Renewal και το 10.2.5 Patch. Περιηγηθείτε σε νέες εμπειρίες και ανακαλύψτε τα πάντα!"

Το PTR για την έκδοση 10.2.5 του World of Warcraft προκάλεσε μεγάλη προσμονή το προηγούμενο έτος, με τους συμμετέχοντες να επιβεβαιώνουν κυρίως αλλαγές στην πόλη του Gilneas.

To roadmap 2024 για το WoW από τη Blizzard περιέγραψε επίσης τις προσθήκες της έκδοσης, υποσχόμενη επισόδεια στα Dragon Isles, Follower Dungeons, και παγκόσμια ιππασία δράκων.

Δείτε επίσης: Steam: Αποκαλύπτει τα καλύτερα παιχνίδια του 2023

Υπήρξαν υποθέσεις ότι η ενημέρωση θα κυκλοφορούσε κάποια στιγμή μεταξύ μέσα και τέλους Ιανουαρίου. Με αυτήν την περίοδο να είναι πολύ κοντά, η Blizzard αποκάλυψε επίσημα τα πάντα. Η έκδοση 10.2.5, γνωστή και ως “Seeds of Renewal” (Σπόροι Ανανέωσης), θα είναι διαθέσιμη για τους παίκτες του WoW στις 16 Ιανουαρίου.

Σε ένα άρθρο στο ιστολόγιο ‘Αυτή την Εβδομάδα στο WoW’, η ομάδα της Blizzard περιέγραψε το περιεχόμενο της επερχόμενης ενημέρωσης Seeds of Renewal. Προγραμματισμένη να κυκλοφορήσει στις 16 Ιανουαρίου, η έκδοση 10.2.5 θα επιτρέψει στους παίκτες να ιππεύουν δράκους σε παλαιότερες περιοχές όπου είναι δυνατή η πτήση.

Δείτε ακόμα: 60FPS στο GTA 6: Οι Fan Εκφράζουν τις Ανησυχίες τους

Επίσης, οι παίκτες μπορούν να περιμένουν να συμμετάσχουν στην ανάκτηση του Gilneas από τον Βασιλιά Graymen. Επιπλέον, το Azerothian Archives Public Event θα επιτρέψει στους περίεργους θαυμαστές να ανασκαφούν τη θαμμένη ιστορία του Azeroth και των Dragon Isles.

Η πλήρης ανάλυση των χαρακτηριστικών της έκδοσης 10.2.5 του World of Warcraft παρατίθεται παρακάτω:

  • Η ικανότητα ιππασίας δράκων θα είναι διαθέσιμη παγκοσμίως: Οι ουρανοί του Azeroth και πέρα ​​μπορούν να γίνουν δικοί σας στη σέλα του δράκου σας. Στο Dragonflight: Seeds of Renewal, η ικανότητα ιππασίας δράκων θα διευρυνθεί σε όλες τις παλιές ηπειρώτιες περιοχές όπου η πτήση είναι δυνατή.
  • Azerothian Archives: Ανακαλύψτε την ιστορία των Dragon Isles και γνωρίστε ένα μοναδικό καστ χαρακτήρων, ακούστε ιστορίες από παλιά, και παρακολουθήστε την εικονογραφία ενός παρελθόντος. Συμμετάσχετε σε δραστηριότητες Solo και Group μέσα στο Traitor’s Rest με ένα Εβδομαδιαίο event, πολλές ευκαιρίες για εξερεύνηση, και κερδίστε ανταμοιβές όπως Battle Pets, Mounts και ένα Transmog set.
  • Bel’ameth: “Οι Βραχίονες της Θεάς” βρίσκονται στην καρδιά του Σμαραγδένιου Όνειρου και λειτουργούν ως κεντρικό κέντρο για το Seeds of Renewal και ένας τόπος ανθούσας ελπίδας για τους Καλντόρεϊ.
  • Ανάκτηση του Gilneas: Ο Βασιλιάς Graymen είναι έτοιμος να επανακτήσει το βασίλειό του, αλλά το Gilneas δεν είναι τόσο άδεια όσο αναμενόταν. Βοηθήστε στην επανάκτηση ό,τι χάθηκε και επιστρέψτε το βασίλειο στα χέρια των Gilnean.
  • Follower Dungeons: Παίξτε ως Tank, heal, και DPS μαζί με σύντροφους NPC που θα σας συνοδεύουν στις περιπέτειες των Dungeons. Θα είναι διαθέσιμοι σε όλα τα οκτώ Normal Dragonflight Dungeons και μπορούν να κλιμακωθούν από 1 έως 4 παίκτες. Αυτοί οι σύντροφοι θα επιτρέψουν στους παίκτες να μάθουν για τα Dragonflight dungeons στο ρυθμό τους και θα παρέχουν την ελευθερία να πειραματιστούν και να προσαρμόσουν το σχήμα τους ομάδας.
  • Νέες Εξατομικεύσεις Χαρακτήρων: Γίνετε δημιουργικοί με τους χαρακτήρες σας! Οι Trolls, είναι ώρα να επισκεφθείτε το κομμωτήριο και να αλλάξετε κάτι με πέντε νέα χρώματα μαλλιών. Μοναδικές εξατομικεύσεις για Draenei, τον Warlock Tyrant, και τα Darkglare demons είναι στον δρόμο τους, και έρχονται επιτεύγματα εξατομίκευσης για τους ολοκληρωτές.
  • Εκτός από την επιβεβαίωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας και του περιεχομένου της έκδοσης 10.2.5, οι προγραμματιστές του WoW μοιράστηκαν επίσης τα νέα και τα γεγονότα που έρχονται κατά τη διάρκεια του υπόλοιπου αυτού του εβδομαδιαίου διαστήματος.
Οι ουρανοί του Azeroth και πέρα ​​μπορούν να γίνουν δικοί σας στη σέλα του δράκου σας. Στο Dragonflight: Seeds of Renewal, η ικανότητα ιππασίας δράκων θα διευρυνθεί σε όλες τις παλιές ηπειρώτιες περιοχές όπου η πτήση είναι δυνατή.

Πηγή πληροφοριών: dexerto.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS