ΑρχικήUpdatesΠότε θα κυκλοφορήσει το Redmi Note 13 Pro παγκοσμίως;

Πότε θα κυκλοφορήσει το Redmi Note 13 Pro παγκοσμίως;

Η Xiaomi ανακοίνωσε τη σειρά Redmi Note 13 Pro τον Σεπτέμβριο. Τότε δεν γνωρίζαμε πότε ακριβώς θα είναι διαθέσιμα παγκοσμίως, τώρα όμως ξέρουμε.

Redmi Note 13 Pro

Η σειρά Redmi Note 13 Pro θα κυκλοφορήσει παγκοσμίως τον επόμενο μήνα.

Αυτή η παρατήρηση αφορά τη συγκεκριμένη σειρά, όχι τη σειρά Redmi Note 13. Η εταιρεία αναφέρεται μόνο στην έκδοση Pro στο teaser της. Έτσι, προς το παρόν, θα υποθέσουμε ότι αυτή είναι η μόνη έκδοση που θα κυκλοφορήσει, αν και είναι πιθανόν να δούμε και την κανονική έκδοση στο μέλλον.

Διαβάστε ακόμη: Xiaomi 14: Πωλήθηκαν 1,44 εκατομμύρια συσκευές σε 10 ημέρες

Τον Σεπτέμβριο, η Xiaomi ανακοίνωσε τρία νέα μοντέλα της σειράς Redmi Note 13. Συγκεκριμένα, παρουσίασε το απλό Redmi Note 13, το 13 Pro και το 13 Pro+. Ανάμεσα σε αυτά, το 13 Pro+ ξεχώρισε ως η πιο ισχυρή συσκευή και αυτή που έκανε εντύπωση στην Xiaomi κατά τη διάρκεια πρόσφατης εκδήλωσης στην Ινδία.

Το Redmi Note 13 Pro+ μοιάζει με premium συσκευή

Φαίνεται σαν ένα προηγμένο τηλέφωνο υψηλής ποιότητας. Διαθέτει εξαιρετικά λεπτά πλαίσια, κυρτή οθόνη και clean-looking backplate. Η συσκευή περιλαμβάνει το chip MediaTek Dimensity 7200 Ultra, το οποίο είναι ένας εξαιρετικά αποδοτικό 4nm.
Περιλαμβάνει επίσης έως και 16 GB μνήμης RAM και οθόνη 6,67 ιντσών 120 Hz με μέγιστη φωτεινότητα 1.800 nits. Εκτός από αυτά, περιλαμβάνεται φορτιστή και μπαταρία 5.000 mAh με υποστήριξη φόρτισης 120 W.
Οι κάμερες ultrawide και macro στο πίσω μέρος δεν εντυπωσιάζουν ιδιαίτερα, αλλά η Xiaomi έπρεπε να μειώσει κάπου το κόστος.

Redmi Note 13 Pro

Δείτε περισσότερα: Κυκλοφόρησε το Redmi Note 13 Pro+

Σε κάθε περίπτωση, το συγκεκριμένο μοντέλο φαίνεται να είναι ένα συναρπαστικό πακέτο μεσαίας κατηγορίας και αυτή η συσκευή θα κυκλοφορήσει στις αγορές παγκοσμίως, όπως υποδηλώνει το teaser της εταιρείας. Στην πραγματικότητα, η αναφερόμενη εκδήλωση στην Ινδία ήταν αφιερωμένη σε αυτό το τηλέφωνο και τα χαρακτηριστικά του.

Πηγή: androidheadlines.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS