ΑρχικήHow ToTikTok: Πώς να χρησιμοποιήσετε το «aging» φίλτρο;

TikTok: Πώς να χρησιμοποιήσετε το «aging» φίλτρο;

Με τη χρήση του φίλτρου “aging” στο TikTok, έχουμε πλέον τη δυνατότητα να βλέπουμε εικονικά τον εαυτό μας να γερνάει.

TikTok φίλτρο

Πολλοί επισκέφθηκαν το TikTok αυτή την εβδομάδα για να δουν τον «aging» εαυτό τους σε πραγματικό χρόνο χρησιμοποιώντας ένα φίλτρο που ονομάζεται «time travel». Σε ένα απολαυστικό τραγούδι του Elvis Presley, το εφέ δείχνει τον χρήστη να γερνάει αργά, με ρυτίδες και κηλίδες από τον ήλιο.

Σύμφωνα με την πιστοποιημένη δερματολόγο, Aleksandra Brown, το φίλτρο «time travel» του TikTok είναι το πιο ακριβές απ’όσα έχει δει, στο θέμα της πρόβλεψης, του πώς δηλαδή θα εξελιχθεί η εμφάνιση ενός ατόμου καθώς γερνά, λαμβάνοντας υπόψη λεπτομέρειες όπως η ποιότητα του δέρματος και η θέση των μυών.

Διαβάστε επίσης: TikTok: Αυτό το κόλπο επιτρέπει να κάνετε scroll χωρίς το δάχτυλό σας

Πώς να χρησιμοποιήσετε το νέο φίλτρο;

Για να χρησιμοποιήσετε το φίλτρο, αναζητήστε τη φράση «time travel» στη γραμμή αναζήτησης του TikTok και επιλέξτε ένα βίντεο που χρησιμοποιεί αυτό το εφέ. Στη συνέχεια, κάντε κλικ στην επιλογή “δοκιμάστε το εφέ” που βρίσκεται στο κάτω μέρος της οθόνης και, στη συνέχεια, επιλέξτε “χρησιμοποιήστε αυτό το εφέ”. Ενεργοποιήστε τη λειτουργία “αυτόματη λήψη” και κρατήστε πατημένο το κόκκινο κουμπί για να ξεκινήσετε την εγγραφή.

Ακολουθώντας αυτά τα βήματα θα είστε έτοιμοι να χρησιμοποιήσετε αυτό το εντυπωσιακό εφέ στο TikTok!

Πηγή: washingtonpost.com

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS